Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To 'tice znaju da je najskuplji. Da je bio 50, kako su govorili, Perez bi ga hladno kupio ko novine na trafici.
Znaci po ovoj logici oni bogati (nebitno jesu l' klubovi ili pojedinci) nemaju sta izgubiti ako pokusaju utaju poreza jer ako ih otkriju plate koliko ih svakako sleduje a ako ne otkriju onda mogu samo biti u plusu. Spominje l' se igdje kazna za pokusaj utaje???
pa kako nema kazna , ima od 5 do 49 miliona eura cini mi se al tako je nesto i platit ce 13.55 miliona, sta bi trebali izbaciti ih iz prve lige ?
Kladite se pametno i uz analizirane parove, najveca šansa za dobitak na kladionici je kod nas, a uz to je i revolucionaran nacin igranja lota!! Postanite dio tima koji ce vas voditi u financijski preporod!!! POSJETITE NAS I ZARADITE: http:// betoholicari .bloger . index . hr/
skuplja pita nego tepsija.........
neymar pravi cigo
Joj imal ko u toj barceloni da placa porez messi neymar klub pa sta je ovo cirkus :D ozbiljniji zeljo od njih xD
"Više od kluba" i više od transfera: Barca je tvrdila da je Neymara platila 57, a na kraju će biti 107 milijuna" KAKO dani prolaze, transfer brazilske zvijezde Neymara iz Santosa u Barcelonu raste iz dana u dan. Najkontroverzniji transfer Primere, koji je nedavno dobio i svoj sudski epilog, svakim danom dobiva neke sasvim nove konotacije i dodatke. Barcelona je na početku tvrdila da je brazilskog reprezentativca platila 57.1 milijun eura, no ispalo je da je transfer dosegao cijenu od vrtoglavih 92 milijuna. Drugim riječima, ili prema presudi Vrhovnog suda Španjolske, katalonski gigant je državu oštetio za 9.1 milijun eura. Prema važećim zakonima u Španjolskoj, kazna za utaju poreza iznosi od 5.5 do 54.6 milijuna eura, međutim, kako sada stvari stoje Barcelona će ipak morati platiti samo minimum. Kako tvrdi Marca, Katalonce je spasila brzina i ažurnost njihove pravne službe koja je već jutros uplatila tih od 9.1 milijuna eura. Ukoliko se to pokaže točnim, Barcelona bi morala platiti još 5.5 milijuna kazne koliko iznosi taj predviđeni minimum, što bi, kada se sve zbroji i oduzme, pokazalo kako je Neymar Barcelonu koštao točno 107.3 milijuna eura. A ako se pokaže da su tvrdnje Marce netočne, ako Barcelona ipak nije platila taj dug, tada će kazna rasti iz dana u dan. Iz ove perspektive zaista smiješno zvuči izjava trenera Barcelone Tate Martina koji je s gnušanjem prokomentirao rekordni transfer Garetha Balea iz Tottenhama u Real, smatrajući neukusnim bavati toliko novca za jednog igrača. Ispada da je odšteta Reala Tottenhamu "sitniš" naspram ovog cirkusa oko Neymara.
Kladite se pametno i uz analizirane parove, najveca šansa za dobitak na kladionici je kod nas, a uz to je i revolucionaran nacin igranja lota!! Postanite dio tima koji ce vas voditi u financijski preporod!!! POSJETITE NAS I ZARADITE: http:// betoholicari .bloger . index . hr/
U toj državi se sudi i Kraljevoj kćerci i zetu, pa zašto ne bi jednoj Barsi ili Realu.
Sandro Rosell ocigledno nije bio kod Bakira da uci kako se lova hapa na pravi nacin. E moj bijedni amateru...
Ne gotivim Barsu ali ovo sve lici na 2006 i stimanje Juventusu da Inter moze osvajati trofeje...
Moj ti taj juve i dan danas namjesta utakmice cuj stimanje ko im je kriv sto su ih provalili hahaha
vjerovatno si upoznat sa cijelim procesom pa si tako samouvjeren
pa ja
Kako je krenulo do marta će se pričat' o milijardama.
Prvi