Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zolotić kad se sjetim kada je igrao za Želju i one povrede. Šteta što nema jačeg menadzera da ga progura za repku
Ma hajte molim vas, jednu odigrao da je najbolji i odmah svi krivi sto ne igra za repku. Pored svih lopovluka u NS i svih ovih laznih(neprovjerenih) igraca, ne treba nam još jedan iz Casa Pie. Jel neko od vas cuo za ovaj klub, osim ovih sto vise po kladionicama!?
Bolje da igra Danilovic iz druge lige portugala
Fali nam lijevi stoper pored Anela i Denisa. Tu godinama krpimo poziciju poluigracima Sanicaninom, Kovacevicem, Radeljicem, Milicevicem... Ovaj momak igra u jakoj portugalskoj ligi, odmah su iza velike cetvorke, a Nermin briljira! Skolovan igrac, izuzetno jak na lopti (poceo karijeru kao DMF u Zelji), takticki disciplinovan. Zasluzio je poziv 100%, a po meni i prvih 11. Ne sjecam se kad smo imali ovakav kvalitet u i oko repke.
Imali smo uvijek i bolji kvalitet realno, ali sa ovim mladim igračima iz dijaspore imamo dobar potencijal... nažalost talenti naši propadaju po grbavim terenima prve lige federacije, uništavaju zglobove i sa 20 počnu piti i konobarisati
Ovaj dečko je prije svega strašno dobar defanzivni vezni igrač, prava radilica na terenu. Takav nam je za repke prijeko potreban, samo ne znam kakav mu je menadžer 🤡