Novo pojačanje na Koševu
121
Nemanja Zlatković: Sarajevo je veliki klub
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO DOSAO .
Tatomirović se pokazao kao pravo i istinsko pojačanje...., a s obzirom da je i Zlatko iz iste škole (najveće na prostorima bivše države), ne sumnjam da će i on biti dobro pojačanje.... SRETNO ZLATKO I DOBRO DOŠAO U NAJVEĆI KLUB U BiH.....
I syebo vas s dvije asistencije u derbiju. Mašala!
Samir Bekric dosao iz Kazakhstanskog Premiershipa !
BORDO.ODIN k.u.r.c.e.m TE ZGODIM
BOLO ETO SKORE I HOTE
Ovi FKS pravi srpski klub.
@@pitar Bitno je da je došao u MORALAN I ČASTAN klub, klub koji ne prodaje čast za par gajbi pive..... Prema tome IZDAJICE U MIŠIJE RUPE....
Ponosan na Torpedo.. Ponosan na Sarajevo .. Ponosan sto nismo mali radnicki klub.. uvjek i zauvjek ;)
Dobro došao..................http://www.youtube.com/watch?v=i0m-qm1-iQA
Nije isto kada igrači dođu u klub koji osvaja trofeje, ima redovna primanja..i doći u klub koji je u konstantnoj krizi, ne osvaja ništa, plate kasne...Zato mogu i misliti kakav je to igrač koji nije mogao nigdje igrati, pa je došao u klub u raspadu.
cijeli je Sandžak bordo-bijele boje
@... Pa odakle su majmune dosli vasi vrli igraci - veterani Zeba, Beslija, Guso, Bekric....., sta pricas gluposti...., ko ce doci u ovu ligu, Ronaldo, Mesi..., stvarno ne kontam vas zavidluk!
F.K. Torpedo je jedna velika taki
Šprdnja od kluba. Mogu mislit\' igrača koji je otišao u Evropu i onda prelazi u klub koji je u raspadu. Ma šprdnja od kluba, očekujem uskoro najavu pohoda na titulu, a onda u septembru poslije petog kola raspad sistema kao i dosad.
Jeste ko pamti titule iz prošlog vijeka ;) I ovisi kakav si igrač ;)
sretno komsije pojacajte ekipu pa da opet gledamo dobru tekmu kao prosli put Željezničar za život cijeli