Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sušiću,vakat je.....
Svaka cast Bilbiji na ova 4 gola, ali onakav gest kad je izlazio iz igre ne prilici ni igracu u nekoj seoskoj ligi. Dijete, spusti se na zemlju i odzdravi publici kad ti aplaudira. Nosili su crveno plavi dres puno veci igraci od tebe (Damir Spica, Suljo Besirevic, Tomo Knez itd.) pa se nisu tako ponasali...
na ovog momka Pape mora računati !!!!
@SRB AKO BI TREBAO IGRATI ZA MATICU, ONDA BI IGRAO ZA TURSKU!
Meni se čini da će ovaj dečko krenuti putem Kuzmanovića-Inter,Subotića-Dortmund,Jovanovića-Anderlekt...da će da zaigra za svoju maticu Srbiju.
Nadam se da će još vise napredovati! Medju 2-3 najbolja igraca u ligi! Zasluzuje poziv u reprezentaciju1 Nastavi li ovako igrati ide on iz Borca brzo..Sretno mali
NE DAMO BORAC!NECETE UGASITI KLUB BANJALUKA JE VECERAS POKAZALA DA JE UZ SVOG MEZIMCA
Borac ima najbolji tim, baš moćno izgledaju. Za prvaka je kasno ali ako kiksa Sarajevo u Prijedoru, siguran sam da će Borac završiti drugi. Klubovi poput Želje, Sarajeva i Borca i treba uvijek da predstavljaju BiH u Evropi. Bolje nemamo!
NE DAMO - BORAC!!! Stop gasenju nase svetinje!!
da sam na susicevom mjestu zvao bi bilbiju kao treceg napadaca reprezentacije , jer ako se ne varam imamo samo dzeku i ibisevica u spicu a zamjenu za njih dva ne
@klix biseri Ponetirati u nogometu je ispravo koristiti ako nisi znao.Ukucaj slobodno na googlu pa ćeš vidjeti milion primjera. Smiješan si:)))))
koja bruka od novinara. hiljadu grešaka. dva primjera (komplet rečenice) Gorana Markovića postigao je sjajan pogodak. Ovoga puta Melhera je svaladao preciznim udarcem lijevom nogom. uPOTREBA ZAREZA KOD NJE(GA) NE POSTOJI (PRIMJER) Kantar je sjajno povukao loptu, izigrao odbranu Zrinjskog asistirao za centarfora Borca koji iz neposredne blizine poentira i upisuje hat - trick. P.S. Nisam znao da Kantar igra košarku pa poentira.
Ne treba nam ovaj vlascic u repki.
susicu sta cekas??
Hebo sarajevo, odron od kluba, Nemanja ide za ino kakvo sarajevo boni ne bili.
haha u sarajevo? nemate para a hocete igrace koji nesto kostaju