Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemanja ostani
idi mali zaslužio si
Ovi sto pisu ako ode, Zrinjski je nula, tako nije, Zrinjski ima vrhunsku upravu i agente i ako Bilbija ode dovest ce zamjenu za njega u roku 5 dana. Ne kazem da nece biti tuga ako ode, ipak nam je Nemanja bio glava ove 2-3 godine. Mada je glupo ako ode u Rijeku. Ako vec planira u Hrvatsku, neka gleda Hajduk ili Dinamo. Bilbija je podcijenjen i svi misle da bi se bolje uklopio u neki veci klub nego negdje gdje ga Jakirovic vuce za nos. A ako je bar imalo pametan, nece se dati na to.
Meni samo nije jasno kako tako dobar igrač da odigra tako katastrofalnu sezonu ko u Sarajevu kad je igrao.
Mamic drzi konce u Zrinji i Rijeki nakon sto je isceran iz Dinama
Super bi to bilo za njega i karijeru s obzirom da je najpodcjenjeniji igrač koji je ikad zaigrao u Premijer liZi. Nemanja ostani do kraja zime i idi
Njemu niko nije branio da napravi karijeru vani, ali očito da nije imao znanje.
70% Zrinjskog.
Minute Hadzibegovic ovom nije dozvolio, a zasluzio je
Dao mu je Petev, nije nista pokazao. Dobar igrac, ali za nase lige.
Nemanji kad je zaigrao kod Peteva nitko nije htio dodati loptu, kako će dokazati bog te vidio
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako ode Zrinjski je nula.
Zrinjski ima upravu koja zna sta radi. Ide kvalitetna zamjena za njega ako ode.