Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ono zeljo broji do 10? Ja mislim da ce Viktorija od sada biti 11
Alfa, Beta, Gama, Zeta... :)
baba odigra 2 kola, ali ne i zeljo...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ocekujemo poslije debakla strumfova 9-0 naslov sutradan " Hebo vas ko vas posla u Cesku "
Koje je godine FK Sarajevo igralo u pretkolu Lige prvaka?
TiMmy mi se ne blamiramo k'o vi :)
][IMG]http://i1330.photobucket.com/albums/w568/zagok/f2900aa2be2d46a7d58fadf4f20fecb3_zps86d5710f.jpg[/IMG][/URL]
[IMG]http://i1330.photobucket.com/albums/w568/zagok/f2900aa2be2d46a7d58fadf4f20fecb3_zps86d5710f.jpg[/IMG][/URL]
Svakako ce svi poispadati i gledati grupne faze na tv-u,nemojte se dzaba nervirati
očekivalo se da će rivali konačno biti slomljeni, da će na Koševo stići barem jedan trofej. Ipak, nije stigao. Ostala je velika praznina. :-)
Sarajevo ima najbolji koeficijent od svih bh. klubova u Evropi... Objasnio !!!
Zeljo se djaba nada
The sky is the limit, a nebo je plavo
Meni stvarno nije jasno njima je važniji ŽELJIN neuspjeh nego njihov vlastiti uspijeh,stvarno napaceni drama,prvo igraju sa nižerazrednim klubovima koje bi neki sastav haustorske lige izbacio iz takmicenja i furaju se nesto dizu.Plzen jeste kvalitetna ekipa od koje nije stid izgubiti sa velikom razlikom..ali sve u svemu to su komplexi samo takvi od..nemam rijeci stvarno..ŽELJO ŠAMPION
Što se trofej na najvećem bh. stadionu čeka od 2007. godine? Prošle sezone vladala je velika euforija, očekivalo se da će rivali konačno biti slomljeni, da će na Koševo stići barem jedan trofej. Ipak, nije stigao. Ostala je velika praznina.
Zeljo ima jednake sanse ko ja kod Sheron Stone.
Jebem vas usta, tebe smradu mali šlagirani i tebe maloumniče ispirate usta sa takvim sportskim i ljdskim veličinama kao što su Švabo i Hase. Sram da vas bude balavci. Ako u životu postignete bar 5% šta su postigli ova dvojica biće te sretni,a kako ste krenuli ništa od vaše sreće.
Ma nek primi 20 , ja sam opet uz zelju Jedino da izgubi od nekoga poluprofesionalnog crnogorskom tima , onda bi razmislio
"Neizvjesnost, nada i optimizam pred evropske utakmice bh. predstavnika" ovaj naslov se ne odnosi na utakmicu zeljeznicar-plzen...tu nece biti neizvjesnosti,a za zelju ni nade...optimizma takodje...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
pa za zelju navijaju hercegovci,istocnjaci i sandzaklije...mi iz sarajeva navijamo za sarajevo...
vidis kako si se prevario...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sine Amare ima da se ponovo šlagiram gledajuci Viktoriju kako igra viktorije protiv nas!
Jesi duhovit yebo ti zijad blekic mater u nos
Željo, koji kao lafo dominira našom jadnom i ćemernom ligom, ispada (kao i uvijek) u prvom kolu. Ništa novo. kad im je bila zadnja evropska slava? Protiv Newcastle? Hahahaha!!! FK SARAJEVO prolazi najmanje do trećeg kola. Nema druge. Išta dalje, bio bi veliki uspjeh! A o grupnoj fazi Valja samo sanjati! Ipak, igrački kadar je tanak kad se usporedi na prošlu sezonu. Svinjski? Širokača? Ma koga boli briga za tim seljačkim i fašističkim klubovima.