Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamisli mi razvijemo na Grbavici ili Kosevu ovako neku parolu, Allah je Jedan i onu veliku arapsku zastavu (umjesto ovog krsta), mislim da bi nas popljuvao sve i jedan medij i rekli da smo lijevo krilo neke Iranske garde. Uce nam djecu da je ovo normalno ovako :)
Ma samo razvijte...meni ne smeta...najgore je biti licemjeran pa ono kao svi smo isti,brastvo jedinstvo a jedni drugima samo najgore zelimo...
Nikad titulu uzeti neće, gubitnički mentalitet. Ali Hajduk je ipak najveći klub
Najbolji mentalitet,iskren,srcan samo sto smeta onima koji se prodaju i pretvaraju a ovi ne...takvi su hrvati...bez mrznje al onakvi kakvi su i ne stide se...bravo poljud
Svasta,ovi vise ne znaju sta ce sto nisu 20 godina nista osvojili.Klosarski klub koji bodi ulica i zove igrace da djaba igraju.
O Isuse¿??¿ E baš...
Haha koji naslov. Sjajma koreografija, privedeno 20 navijača xD