Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja isto ponosim sto navijam za zelju !
nebi nas ni otislo puno vise od 300 a dobili bi samo batina ¨!
da imate imalo mozga nebi tako pisali, znam znam vi samo pokusavaate da provocirate ali vam ne uspjeva! Ponosan sam sto sam MANIJAK! evo, bojkotovali smo u mostaru pa slijedeca navijacka skupina koja je dosla \"skripari\" su bili smjesteni na tribini a ne na skeli!
OK!!!BHB96 CASUALS CREW
hahahahaha, cuj bijede.....da ne prave razliku izmedju nekog i drugog navijaca...:) pa bijednici, gdje je to vas 700 ikad otislo osim na kosevo, misevi
haha ma ja tako oni i derby bojkotuju na kosevu kad se stavi cijena kao oni npr na grbavici :D
ako se vidimo uzivo, padas :))) ;))
OK PA SE CUJEMO NEWKAD I VIDIMO UZIVO HA HA !
cuvaj se ti ;)) evo ti jedna pjesma,slusaj pazljivo rijeci http://www.youtube.com/watch?v=Is946GTZOWM&feature=related
OTISLO SAMO 30 HILJADA NAVIJACA NA STADION REZULTAT 0 :0
PA CUVACU SE ZA NEKOGA HA HA
hehehe naravno da je tako, to je prirodna stvar :))) pozz cuvaj se, i kao sto rekoh nema nista lose u tom sto mahnes prsticima preko bujne vode razbujelih jedrilica.. samo naprijjed :) peace :))
pravi razlog je da su navijaci SLAVIJE pozvali HARKANA Bogdanova da ih posjeti..
aj ako je tako
ma dobro, to smo vec shvatilli...ne krivi te niko:)) doduse SAD SI priznala i znas da sam u pravu :))) xx