Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu to budale i primitivci.vole samo klub ljudi!!! kako se ovaj samo noge ufati :))
Berlin, hm... jel to ona suma dje napo Jasmilu medjed?
jebem im mrtve jedno 9 puta su me oborili na klad ove godine,,,te domacin daje go ono 0-0 zavrsi il 1x iil 1 ne moze ih bog utefiti da hoce ispasti i nikad se ne vratili
nisu samo budale Balkanci!!! mi od njih sve vidimo EVROPA
ma zalosno je ovo.takav klub,koji je prosle sezone bio 4. ,sad ima samo 15 bodova. podrzavam navijace i razumijem da su bijesni. ali tesko da im ima spasa od ispadanja.
trebali su im stadion zapaliti je... za 3100 KM fulam hertu 1X :(
Gazi goyna mamu im j3bem .....
Šta \"a.c.a.b.\" !!?? Treba tući huligane na mrtvo ime!
a.c.a.b.
Mogao bi brzo smak svijeta, kad se ovakve stvari uobičajene za naše prostore u Njemačkoj događaju!
Ja sam mislio ovo ponovo zapucalo u Sirokom kad ono u Njemackoj. Jebem ti nije ni Njemacka vise sto je bila, idem ja za Bosnu.