Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrlo opasna situacija za dzeku. problem je sto su ovi ljudi fanatici, jer kako znaju smarati s ljubavlju, tako znaju biti i opasni u mrznji i ljutnji.
zato dzeko mora davati golove a ne biti ko jebena tetkica naklupi ja sam navijac napolija npr. hamsik kad god je bio los na terenu bio je opljackan on i drugi i to po nekoliko puta haha
Ovako se radi :) https://www.youtube.com/watch?v=ZTLluhWSi10
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kako je samo taj čovjek saburli,jednostavan,miran,a toliko je popularan,svaka čest Dijamantu!!:))
Dobar je ovo osjecaj, i meni su jednom ovako skandirali i s ljubavlju recitovali pjesmu i kojoj je bilo moje ime, nevjerovatan osjecaj je i taj da sam sjedio u svom porseu dok se sve to desavalo.. A onda me je nazalost morala stara probudit. :/
Jedva cekam kad ga ovako budu opsjedali da ga siluju zbog lose igre.
Covjek glavna atrakcija u Rimu, a u svojoj drzavi mu samo traze razlog kako bi ga omalovazili.Sretno!
Respect za ovaj BMW i8
ibra bi ih pregazio u svom lamborginiu ni okreno se nebi...
Ove novosti o Dzeki meni lice na: Edin dosao do drveta. Edin podigao nogu. Edin piskio. Edin spustio nogu. Edin sada veselo mase repom. Edin se cese iza uva.
Andrea Mendoza na aparatima!!! :-D
Uplasio se i on malo,teska situacija jer ako ne stanes zvizde ti poslije, a kad stanes odma te safataju svi hehehe Treba ovo vise osigurati za igrace,svaki navijaca budala ima.
Jos ti samo fali Alfa Romeo i glavni si baja u Italiji!
Ima nesto sadizma u ovim klixovim clancima o ovom nogometasu. Prosto muce citateljstvo objavljujuci svakih par minuta tekst o Dzeki. Mogu mislit kakve ce orgije napraviti kada Edin udje u 86 minuti po prvi put sa klupe.
Uhf pa nije lako taj pritisak nositi. Nije se lako prilagoditi novom okruženju. Valjda će se brzo prilagoditi.
Loš izbor zapisa. Na s..s.ba...mnogo bolje...ovo valjane. ... dzeko Nainggolan Nainggolan. ...... Džeko Džeko Džeko Nainggolan. ....... ;))
tifozi Rome su veliki fanatici,kada vole ili mrze nekog igrača daju mu do znanja,Džekson kada bi zabio golove samo laziu ili juventusu navijači bi ga veličali čitavu sezonu čak i kad bi mu to bili jedini golovi
Jah, zato su im skidali dresove prosle sezone svi odreda samo jednom nisu, zna se kome. Cak i DDR je bio na udaru. Florezzi plako ko dijete malo. Tako da to pada u vodu sto pises. U Italiji je skorz druga navijacka kultura od one na koju je Edin naviako. Zato pamet u glavu sa starta ili ti nema nigdje.
prošle sezone nisu nikome skinuli dres (to se desilo par sezona unazad),ali su bili na udaru svi igrači, osim naravno ikone kluba, jer skoro 3 mjeseca nisu nikoga pobjedili a vjeruj mi da znam dosta o njihovoj kulturi i navijačima jer sam i sam navijač Rome već duži niz godina i vjeruj mi ako Edin zabije golove u derbijima on će za njih biti nedodirljiv,pa Yanga Mbiwa,ako znaš ko je,čitavu prošlu sezonu je griješio,pravio amaterske kikseve i u derbiju postigne gol za pobjedu,eno i dan danas slave njega i pobjednički gol
Ovako se radi :) https://www.youtube.com/watch?v=ZTLluhWSi10
BMW je BMW