Edin Džeko za Sport1
0
"Naravno da mi nedostaje Misimović"
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Big respect for Dzeko.
Sigrno su se karali u Wolfsburgu!
Hajde cika da bobu-kiki i sve ce biti uredu!!! Ubicete emotivnost sutaj lopte pucaj Irmice I uzivaj kada te je zapalo... I tiho ga zavuci da ti suzu ne vide:)))
siptari prodaju drogu u Zagrebu na tresnjevci.
pozdrav za kulturnog zagrepcanina!i daj kazi ovom hr mostar da se malo smiri. daj mu lekciju iz postovanja.
Pipo kralj si!!! a i ovaj edin john.... hvala sto sme nasmijali i uljepsali mi dan. a ti hr-mostar brisi sa sa-xa vidis da se ovdje zabavljamo!
Edin je veliki nogometas i covjek. Ovog covjeka nema razloga da ne postuje bilo tko.
Stvarno ste vu muslimani jadna nacija ....imate li ikog sem ovog đeke
partizan mora pobjediti inace koljem. TUZLA
Evo ima i text o jednom pitarskom \"internacionalcu\". Seljacina Rascic treba da dobije nogu iz 2. lige Norveske. Sad ga traze mnogi klubovi sa Grenlanda.
dzeko palim se na tebe,dodji i hebi me....molim te....imam samo c.m.a.r,ali i to je za pohvalu,ti ces napraviti sam rupu
Nas bog,allah,kralj,šah,mat,nek si im se nayebo mame pitarske Dijamantu nas.
ja ipak mislim da ce biti peterda
partizan ce popit cvrku !!
partizan mora pobjediti, inace kolj.em. TUZLA