Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druze Tito mi ti se kunemo da sa tvog puta ne skrecemo! Navijaci Barcelone
http://www.youtube.com/watch?v=F4xeNv9EPqc
Došao je jednom, jedan mladić, svome učitelju i požalio mu se na svoje stanje. Rekao mu je: "Nevolje su me pritisnule se sa svih strana. Sve mi u životu ide naopako. Mnogo sam tužan zbog svega toga što me zadesilo. Osjećam veliku tjeskobu u grudima zbog svih problema...." Učitelj ga je pažljivo slušao, a kada je mladić završio sa svojim jadanjem, htio je učitelj, praktičnim primjerom, da ga utješi i nasavjetuje. Uzeo je jednu času i nasuo u nju vode.Zatim je prosuo pepela u tu času. Voda se odmah zaprljala pepelom i zamutila se. Tada mu je učitelj rekao: "Ova časa s vodom, koja se zamutila pepelom, si ti i tvoja iskušenja." Zatim ga je odveo do mora, i postupio na isti način. Prosuo je pepeo u more. Međutim, pepeo se ubrzo utopio u vodu i potpuno nestao, a more je, naravno, ostalo potpuno isto. I onda ga je učitelj nasavjetovao: "Zato ne budi poput one čase s vodom - nego budi poput mora, Allah ti se smilovao." Dakle, nemoj biti primjer vode u časi, pa da te svaka sitnica nasikira i rastuži, nego budi poput mora, pa budi i ti jak i nepokolebljiv; gledaj svako iskušenje malim, jer je ono, zaista, malo u odnosu na nekog drugog kome je još gore. Allah, dž.š., kaže: "Mi ćemo vas dovoditi u iskušenje malo strahom i gladovanjem, i time što ćete gubiti imanja i živote, i ljetine, a ti obraduj izdržljive, one koji, kada ih kakva nevolja zadesi, samo kažu: 'Mi smo Allahovi i mi ćemo se Njemu vratiti!' '' (El - Bekara, 155, 156)
To je primjenjivo samo na one koji žive na morskoj obali.... Šta je sa nama osalima?
mitre,sine,poslusaj savjet,iskreni savjet,koristi ponekad mozak,barem ponekad,da nas spasis svojoh gluposti,dogovoreno?
R.I.P. Tito:( respekt igracima sto bez obzira za koji klub igrali izdaju pocast titu
R.I.P. Tito ...Barça 4 ever
A i doktori moroni obicni. Kazu operisan uspjesno i stabilno je a onda u roku od dva sata nije stabilno nego nepomicno, mrtav covjek. Zao mi skroz
Nemogu da vjerujem da ljudi mogu povezati smrt jednog ovakvog covjeka sa nasim primitivizmom i nacionalistickim sranjima R.I.P. Tito. Zahvali se bogu i svima na onom svijetu sto nisi zivio u bivsoj Yugi da samo vidis koliko ovdje ima primitivaca da svaku mogucu vijest pretvore u nacionalno prepupucavanje.
umro, pa šta? svi ćemo umrijet, umiru svaki dan nevina djeca od gladi a niko ni da se pocese za njima a ovaj je imo 45 godina, nazivio se... takva mu je sudbina nit mi je drago nit mi je zao šta svi plačete kao da je umro Tito
https://www.youtube.com/watch?v=0f7VQ_RcZNY SJEB JE OBO !!! you
gdje je ovo?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Јој умро је, а сарме пробо није. Шалу на страну, велики је ово човјек као и сви што навијају за Барсу.
Јер ко год навија за Барсу подржава одвајанје Каталоније и наравно подржава и Борац и одвајање Републику Српску. Што би нас потурице назвале - сепаратисти :)))
Републике Српске*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
R.I.P Tito Vilanova!
Tito R.I.P. Svaka čast I. Casillasu
Sad te ima, sad te nema! :-(