Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema veze, cijeli svijet nas gleda ko divljake, dat ćemo jedno 50 000 eura Uefi, koje smo mogli u neki teren za djecu uložit, moguće i neke oštrije kazne da dobijemo... Ali palestinci nas vole i od petka bolje žive jer smo mi zgazili zastavu Izraela
efendija, glupi su ti komentari, to ti ja, kao autoritet ovdje, kažem.
Dobro direktore
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zbog nepostivanja himne?hahahaha,šege majke mi mile.
Ovo je glupost..."nepoštivanje himne" ????' hahah hoće kazniti i ove u BiH koji ne poštivaju himnu BiH??' e to bih volio vidjeti, meni su veći problem ovi koji ne poštuju svoju himnu...a ostale himne me ne zanimaju...ali ne treba zanemariti UEFA-inu dvoličnost i korupciju koja bi mogla svašta "odlučiti" ...bitno jeda je 3:1 za nas !!!
ljudska glupost je neizmjerna,,, filozofija života je:činiti stvari koje ti ne mogu nauditi,,,da bidoživio prosperitet,,životinje u prirodi isto rade,..pobjeda jeste,,ali šta ako nas kazne da protiv Velsa igramo bez navijača,,...da li su to htjeli žviždači,,, da pomognu repki,,,Palestini,,, nikom nisu pomogli,,,
ako sad UEFA i FIFA ne kazu zbog tog Vam se oduzimaju bodovi i registruje se pobjeda Izraela zato sto je ipak Izrael u pitanju...
S obzirom na činjenicu, da se direktno borimo sa čifutima za treće mjesto ne bi bio iznenađen oduzimanjem bodova naši reprezentaciji. Svakako mislim, da nije korektno zviždati prilikom izvođenja himne ili gaziti nečiju zastavu tako, da je novčana kazna za naš savez fer kazna. Oduzimanje bodova bi se desilo ukoliko čifuti malo više pritisnu na UEFU. Nažalost živimo u svijetu kojeg vode čifuti, htje to netko priznati ili ne to je istina.
Ma ne seri!!! Zastava se gazila na ulici Zenice!Tu se uopste nema sta raspravljat. Zvizdanje himni,jedna baklja i to je to!!! Znaci 5 hiljadarki franaka i to je to. Hoces me kaznit za uzvikivanje Palestina??Tu istu Palestinu,koje hoce Fifa da primi!!?? Hoces me kaznit za par tekbira???? Ne serite.Pa fasisti su nam u komsiluku,pa nikom nista.I jedan kljukasti kriz,je pobio 100x vise zidova nego citav Arapski svijet!!!!!
Cobra91 Zastava ne treba da se gazi nigdje. De ti meni majstore reci kada si vidio baklju, zviždanje i himni kada igra jedna normalna reprezentacija (Njem., Engl, Austrija, Švedska, Danska, Lux, Švica, čak ni u Sloveniji ne zvižde- bar ne Slovenci). Taj seljakluk se može vidjeti samo još na balkanu. Nije ni čudo što nas drugi smatraju životinjama.
Koje glupoti valjate . Kakve bodove spominjete . Mogu nas samo novcano kazniti . Ono gazenje zstave nema veze , desilo se van stadiona i nema veze sa utakmicom . Evo i ja sam danas gazio po toj fasistickoj zastavi nek i mene kazne
Ma tacno to. Ljudi pisu budalestine.
Još smo na ovu veliku zastavu na zapadnoj tribini trebali dopisati ,,Berlin pao, ODZAK nije''...
Smrt Cionistima! Sloboda Palestini!
PJEVATI PALESTINA ZA VRIJEME IZRAJELSKE HIMNE JE OK,TO JE HUMOR ITD.ALI ZVIZDUCI PAK NISU!!!! A OVI STO SPOMINJU AUSVIC NEKA MALO IPAK PROCITAJU STA JE AUSVIC!!!!VJERUJEM DA IM NIKAD NECE PASTI NA PAMET DA NAPISU NESTO SLICNO.NASTRADALI U AUSVICU NEMAJU NIKAKVE VEZE SA PALESTINOM!!!! STOJI DA JE IZRAJEL ISKORISTIO AUSVIC U POLITICKE SVRHE PROTIV PALESTINE I DA PALESTINA SA TIM NEMA VEZE. I ZATO JE OK PJEVATI PALESTINA A NE ZVIZDUKOM ISPRATITI HIMNU.MOJE MISLJENJE U SVAKOM SLUCAJU.
Najveća MAFIJAŠKA koorporacija poslije FIFE, pokrenula disciplinski postupak? Nemate vi kredibilitet ni za šta . . .
Stiteci Hitlera i opravdavajuci ga,gubite legitimno pravo da se bunite protiv onih sto stite Mladica i Karadzica i sto ih opravdavaju.. Ne mozemo konzumirati cigarete,a druge kritikovati sto ih konzumiraju.. Podsjecate me na onog iz buca potoka sto mi je dao otkaz sa posla.. Da skratim....Kaze on meni procitao sam ja kamion knjiga (mislim se u sebi odlicno).Nakon pola sata posla,pita me kako se deklarires,reko kao kosmopolita,ne prihvatam nikakve granice i podjele medju ljudima. Kaze on sta ti je to ??? Trebao sam mu reci,da si procitao dva slepera i dalje nebi znao :)
sjećate se rumunija - bih... kad su cigani navijali sa mladicevom slikom i noz-zica itd... majku im njihovu, to im nije smetalo... pa jedva su odsvirali nasu himnu u izraelu... https://www.youtube.com/watch?v=bnw8TdptxUI pa izjave prije utakmice, izazivanje, neprijateljska publika... eto to oni o nama misle, da ikako mogu potrali bi nas... zar ne dabogda vise nikad ne gostovali u BiH
I jos nesto.. Ona famozna karta kako se Palestina toboze smanjuje zbog Izraela.. To nije drzava Palestina,nego Palestina zemlja..na kojoj su Jevreji zivjeli duze od Arapa... Naravno nebi je manipulatori koristili da nije na izgled "vjerodostojna"... I Rusija je prije bila veca,sad je manja.. Ukrajina je bila veca prije samo 10 godina.. Yugoslavija je bila ogromna,sad je nema.. Africki kontinent je imao prije manje drzava nego sada..
Nemoj pametovati.Ado povijesnicaru kad blage veze nemas sa povijesti Ni izarel kao drzava nikad nije postojala dok nisu napravili genocid i UN ( produzena cionisticka ruka a ustvari staro Vijece naroda poslije 1.svjetskog rata uspostavljeno . Interesantn je daje na pregovorima tada s obje strane bili zidovski advokati , bas cudno)Dalje u drugom svetskom ratu i prije nego sto je poceo su zidovi proglasili rat Njemackoj. Trece napravili su genocid nad Palesticima koji se tako izjasnjavaju ima stotine Godina i sad ces ti negirati njihovo pravo da se izjasnjavajukako oni hoce . Ovi ziovi sto danas zive u Izraelu nemaju ama bas nikakve veze sa zidovima Ibrahima , Sulejmana , Muse i ostalih poslanika i vjerovjesnika koji poticu iz njihovog plemena .To su siloma nseljeni zidovi tj khazari koji su samo primili zidovstvo a bili pastiri nomadi . vecina domicilnh i pravih zidova u Palestini ih mrzi i ne podnosi Toliko Ado , samo da ti pokem da si taraba i to zesca
A šta je sa izraelskim igračem koji nas je nazvao neprijateljskom publikom prije dolaska u BiH...zar to nije poticanje mrznje...
Dokazali ste da ste neprijateljska publika,te je stoga njegova tvrdnja apsolutno validna.. A da ste bili pametni,pa da i Izraelsku zastavu veliku stavite na svoje tribine,zajedno sa zastavom BIH,tad bi vas svijet smatrao civilizovanim,kulturnim i kosmopolitskim,a ovako vas smatraju nacistima..
to bi oni zvali civilizovanim, a ja bih rekao da je to ulizivanje...ne lize mi se cifutsko dupe...tebi bujrum
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
UEFA Hvala u ime normalnih i kosmopolitskih gradjana BIH na brzom reagovanju.. A ovim intelektualcima bih porucio da se edukuju.. Palestina kao drzava nikada nije fakticki ni postojala,postojala je jedino palestina u smislu sireg geografskog podrucja,ali kao drzava nikada. Palestinski jezik ne postoji,niti je ikada postojao.. Nad tom zemljom vlasnik je bila Velika britanija (prije osmansko carstvo).. Velika britanija je dala manji dio Jevrejima,a veci dio palestincima,to nisu palestinci u smislu drzavljani drzave Palestine nego,palestinski arapi.. Taj dio koji je tad palestincima je sadasnji Jordan,dakle zemlja palestinaca to jeste arapa jeste de facto Jordan,a ne Izrael,jer je Izrael drzava sasvim legalna.. Jevreji su na podrucju palestine to jeste podrucja zivjeli hiljadama godina.. Duga prica kratko,od tada sve muslimanske zemlje hoce da uniste izrael.. Miss Izraela 1999 Godine je bila Arapkinja (to jeste Palestinka)..
20% Arapa zivi u Izraelu,imaju veca prava nego u bilo kojoj Arapskoj zemlji.. LGBT osobe imaju potpuna prava.. LGBT osobe imaju prava da se prikljuce vojsci.. Gluhe osobe imaju po zakonu obavezu da se prikljuce vojsci,ne radi zlostavljanja nego radi ljudskih prava.. Zene imaju potpuna prava u politici.. I tako dalje i tako dalje... To su cinjenice koje se lahko mogu potvrditi.. Israel gradi bunkere za zastitu od raketa,Hamas nagomilava raketa da bombarduje Izrael.. Izrael gradi Iron Dome-s (Raketni stit),a Hamas gradi tunele za krijumcarenje.. Itd itd itd..
Da se Palestinski arapi vise usmjere na razvoj,mozda bi i bili uspjesni kao Izrael,ali njihove vodje tipa Hamas zele rat radi Islama i nekakav Dzihad.. Palestinski arapi nisu pod upravom Izraela nego pod upravom Hamasa,koji je baj d ved teroristicka organizacija,kao i hezbolah.. Dakle nije Izrael terorista nego Hamas i Hezbolah,isti su kao ISIS,apsolutno ista ideologija..
Bio sam na tekmi i dok su igraci dali sve od sebe da pobjede i donesu malo svjetlosti dio navijača se potrudio da ostanemo u mraku.Bilo je to gostovanje reprezentacije Izraela u fudbalu i zar je bilo teško pokazati poštovanje prema njihovim sportašima tako što ćemo u tišini poslušati njihovu himnu,zašto gaženje zastave Izraela pred utakmnicu. Zbog poštovanja prema patnji naroda Palestine?Pa većini je riječ Palestina izgovorena prvi i posljednji put tu večer.Možete Palestini pomoći i bez da ukaljate Bosnu. Lijepo smo zamoljeni da igraće Izraela dočekamo prijateljski i sportski,ali eto mnogi nažalost nisu poslušali i zato možemo se samo nadati da kazna neće biti velika kakva je sramota koju osjećaju pravi i iskreni navijači Bosne i Hercegovine.
Pa i oni su nama zvizdali na naus himnu pa nisu dobili nikakvu kaznu ???
Mogul samo da objasne, ili da neko objasni, kakve mi veze imamo i sa Palestinom i sa Izraelom. Zar nam svima u cilju nije bila pobjeda nasih Zmajeva. Oni su se oduzili herojski, dusu, srce ostavili na terenu, i sve nas obradovali pobjedom... i sta sad da ocekujemo oduzimanje bodova, prazno Bilino polje... NE RAZUMIJEM