S obzirom na činjenicu, da se direktno borimo sa čifutima za treće mjesto ne bi bio iznenađen oduzimanjem bodova naši reprezentaciji. Svakako mislim, da nije korektno zviždati prilikom izvođenja himne ili gaziti nečiju zastavu tako, da je novčana kazna za naš savez fer kazna. Oduzimanje bodova bi se desilo ukoliko čifuti malo više pritisnu na UEFU. Nažalost živimo u svijetu kojeg vode čifuti, htje to netko priznati ili ne to je istina.
Ma ne seri!!! Zastava se gazila na ulici Zenice!Tu se uopste nema sta raspravljat. Zvizdanje himni,jedna baklja i to je to!!! Znaci 5 hiljadarki franaka i to je to. Hoces me kaznit za uzvikivanje Palestina??Tu istu Palestinu,koje hoce Fifa da primi!!?? Hoces me kaznit za par tekbira???? Ne serite.Pa fasisti su nam u komsiluku,pa nikom nista.I jedan kljukasti kriz,je pobio 100x vise zidova nego citav Arapski svijet!!!!!
Cobra91 Zastava ne treba da se gazi nigdje. De ti meni majstore reci kada si vidio baklju, zviždanje i himni kada igra jedna normalna reprezentacija (Njem., Engl, Austrija, Švedska, Danska, Lux, Švica, čak ni u Sloveniji ne zvižde- bar ne Slovenci). Taj seljakluk se može vidjeti samo još na balkanu. Nije ni čudo što nas drugi smatraju životinjama.
Prikaži sve komentare (103)