Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMA DRESOVA ENGLESKE ZATO STO SU JAJAKKKKKOOOOOOOOOOOOO RUZNI..............
dresovi su vam ruzni samo jedni nisu:portugal ,spanija brazil i engleska,a tu jos fali bih.............
stas ti na bosanskom portalu??!!....ja ne bih otisla na vas tamo neki ma nema sanse XD hahahahaha :PPP
hahahha:))))cuj englezi kulturni pa jesu kulturni i hladni ja mislim da i ne znaju za drugu boju osim bijele....uvijek isto XD.....ma dzaba meni su urugvajci najjaci kad god ih vidim XD...XD hocu da crknem!!!XD ovo je dobra fora (by the way ne mislim da su nam je nasi \"susjedi\" smislili koji se dice tim nemaju oni taj kapacitet XD) zato smijmo se:))))
NEMA VARTE
Zašto nema dresa reprezentacije Engleske??? On je baš bijel i kulturan!!!
Ljepota je u očima posmatrača. Ili ja imam prikriveni fetiš na ružne stvari? Slovenski i Novozelandski su mi najljepši. Američki također. Ganci ko da su išli u Kinu po dresove. Španjolci pretjeraše sa crvenom ali mislim da tu postoje i neki skriveni razlozi zašto baš ta boja ;) Još ako Casillas bude imao nekakav drečavi dres bit ću 100% siguran na što igraju. @altair - Hrvati islamske vjeroispovjesti će biti zauzeti proslavljanjem Đžekovog transfera. Ekstremisti će biti zaokupljeni brigama a \"moderni\" će ispijati ishlapljeni Preminger u pauzama na gradilištu.
evo ga dres srbije i republike srpske: http://www.yusportshop.com/user/include/fss/images/items/crveni_dres_slika1.jpg
nema ljepsheg dresa od srpskog,ocekujem podrsku od srba muslimanske vjeroispovjesti na predstojecem SP,uzdravlje!
Dresovi su uglavnom ok,samo me Italijani iznenadili da kreacija nije bila vanseriska........usput zna li neko da li se u Sarajevu može kupiti dres Argentine pa i nemora biti orginal.......kontaktirajte me putem maila,unaprijed hvala
Pa šta je čudno sa suncima kod Urugvaja.To im i na zastavi stoji - nacionalni simbol
Najruzniji su dresovi od FUJ KAKA TOrpeda
Stoko jel vidite vi da je TV Ego odradila ovaj članak a i srbadija i ovi ovdje preuzeli...e glupana....
imal idje slike dresova nasih dijamanata? jesul sljiljanima ili sa varta baterijama?
Od Smrdije su najrzuniji dresovi zato Sa-x nisu ni postavili da nam smuci.