Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je kapitenu. Trebamo te
ikona repke!
@Epica Dobar jes'!! Al' nedaj boze malo jaceg zemljotresa! Jos sanjam njegove duele sa onim Nigerijcem sa SP. Stravu mi je naturio.
E Bogme ste za Mustuluka
Bez Emira ne znamo i ne mozemo.
Realno Spahic nije trebao dolazit. . Samo ce se atmosfera jos vise pokvariti. . Zivi bili pa vidili. ..
Cuj "popularni Spaha" ili planetarno popularni Miske. .. Kako bi tek popularni bili da jos znamo igrati. ... .
bravo
Samo mi nije jasno zašto je izostavio Šunjića...
Jer je dobio crveni karton protiv Izraela i nema pravo nastupa protiv Andore. Ali ce biti pozvan za prijateljsku sa Austrijom,
ruka ruci braća su nam turci
Dobro dos'o! I fala ti k'o bratu. Prijeko si nam potreban u ovoj odlucujucoj utakmici, derbiju zacelja grupe "B". Ne mogu se nagledat' ove tabele nase grupe...Mozda je zbilja vrijeme da mi stanemo na_loptu, prestanemo fantazirati, I sagledamo REALNO kakve su nase mogucnosti. Jer, i drugi igraju fudbal. I napreduju. Uzmi Izrael: razvaljuju nas 3:0, u, za nas, odlucujucoj utakmici! A mi trazimo izgovore, ovo-ono, Susic. Nije susic igr'o. Kad jeste, Pape je djelio trice k'o od sale: Argentini, te Italiji, Rumunima. Ne treba to zaboravit'. Safet Susic je napravio veliku stvar, odvodeci nas na SP u Brazil. Istorijsku! Od mene: Fala ti, Pape, legendo! Mislim da je ovo dosta pristojniji nacin reci "Good-Bye" Safetu. Moglo bi, naime, "proteci dosta mutne vode", dok se Bosna ponovo nadje medju 32 elitne reprezentacije svijeta.
Spaha je Sir Sir 💪💪
Vratite covjeku traku
Emir Spahic ! kapitenu nas vjernii
a bio je najgori... pitam se ko je slijedeci kad budu gubili??
Bravo za komentar! Baš me zanima ko je sljedeći...
evo sad ga opet svi hvale. zaboravili koliko su ga neki dan ovi isti blatili. joj ako sad napravi jednu gresku, ja cu vam zapamtiti sva imena dole pa cu vas naci kada mu budete psovali....
ja nisam rekao da ga treba vrijedjati. ja sam samo rekao da 90 % ovih sto pisu dobrodoslice ce biti prvi kad ga bude trebalo kritikovat (i to ce biti na veoma vulgaran nacin). Sto se njega tice, naravno da je vise pozitivnog. Pa to se i ocekuje. Od svakog igraca. Da ima vise negativnog ko bi ga zvao?? Dobar je stoper. Trenutno mozda cak i nas najbolji igrac jer je jedini koji igra u boljem klubu a da je standardan. Da zna da sere, zna! I na terenu i van terena. Svasta se o njemu pise. Dal je istina - ne znam! Gresaka je imao mnogo, ali to ima svaki stoper. Stoper kad pogrijesi odmah se vidi i posljedice su mnogo gore nego kad npr pogrijesi desni vezni. Vidica su neki smatrali jedno vrijeme najboljim stoperom na svijetu a on u svakoj drugoj utakmici po gresku napravi! Ali ipak, Francuska nije smijela biti. Ne govorim zbog greske vec zbog gluposti. On je iskusan igrac. Tako da mi je ono bilo krajnje sumnjivo. Sto se tice Nigerije. Emmunike ga je udario nogom u koljeno pa je Emir pao.
ovdje neko, jos ne znam ko, nekog, takodje nemam pojma koga, dobro za**bava!!!
Dokaz da je VELIKI COVJEK i VELIKI KAPITEN
Dobro nam dosao KAPITENU!
Spahic general