Igralo 40 igrača u polju
0
Na aukciji prvi pravilnik nogometa
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druga slika, prva stranica, sesti paragraf spominju se virsle u kontekstu kako daju najvise energije fudbalerima, pa se mi smijemo pitarcicima ...ccc... :)
ocam\' FC Sheffield fala ti za sve lijepe trenutke koje sam doživio gledajuči fudbal!
joj kako ste pametni, nije ni sheffield utd. ni wendnesday nego je FC sheffield, prvo se informisite prije nego pocnete pametovati http://www.soccerway.com/teams/england/sheffield-fc/ klub je osnovan 1857 kako i pise i najstariji je.
hmmm... francuzi i dan danas igraju rukama i tako odu na SP :/
Kako nema Dine Merlina na ovoj slici...
Pravila su gotovo identicna prijeratnoj igri HRKLJUS, ako se sjecaju oni koji su gledali TLN :)
Nije tacno,nije to scheffield untited nego scheffield wensday
HALID BEŠLIĆ ĆE KUPITI OVAJ PRIMJERAK!
Uopste nije prevedeno kako treba, pise na slici da loptu smiju dirati i pomjerati rukama dok je u zraku, a ne smiju je uhvatiti ili je uzeti sa zemlje... Prevod nidje veze
OVAJ SHEFILD NIJE STARIJI OD VRBANJUSE NEMA TEORIJE
I klikeri će se igrati u budučnosti kao i fudbal danas
Ih da je za njih nas dijamant Dzeko igro...