Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sloboda prvak akoBOGda........
Fukare, da li bi opet krivili Želju ako bi Sloboda izgubila od Slavije?
I da se ne zanosite, naša liga je bar zadnje tri sezone žestoka kriza, Čelik u finalu Kupa, Olimpic osvaja Kup, Sarajevo osvaja titulu, nikad lošiji klubovi nisu bolje kotirali! Najbolji strijelac lige igrač od 40 godina!
Tako je. Liga je dobra samo onda kada Amaw trenira selju i kada seljo osvaja titule. Inace sve bezze.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
titula je nasa.Ovog vikenda idemo na +5/6 i imamo odličan raspored na proljeće.Od 12 kola igramo 7 kući,svi iz vrha dolaze u Tz a 5 kola gostujemo ekipama koje su već ispale tako da pitari imaju mahanje sa vrha od novog prvaka.Još sad kad Azmir dovede pojačanja :)
Mozemo ici na +4 spram Zrinjskog druze :)
mislio sam na pitare jer Zrinja nema teorije da ostane u vrhu
Ako zavrse medju prva 3 to je uspjeh, a navijac sam sarajeva ali realno mnogo mu je lakse bilo raditi u slobodi i biti zadovoljan opstankom nego u sarajevu gdje su ambicije mnogo vece... zelim mu da jzbori europu, ali mislim da tesko mogu izdrzat pritisak i trku za titulu :)
ON VOLI SARAJ'VO, PRAVI JE HORDAS, HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS !!!!!
Husref je primjer sta znaci imati vrhunskog trenera. Postovanje i upravi Slobode koja je znala prepoznati kvalitet. Zbog njega i pratim nasu ligu.Moram. spomenuto i mog fudbalskog idola Vahidina Musemica koji je nazalost zapostavljen od uprave Sarajeva.
Ubjedljivo najbolji trener u Premier ligi. Gdje god je bio imao je rezultat i nesto je napravio. Drago mi je i zbog Slobodinih navijaca sto konacno imaju razlog da odu na tekmu. Husrefu prije svega dobro zdravlje i puno srece u daljem radu. Oni golovi zabijeni za Sarajevo se nikad ne zaboravljaju.