Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno momci.
Uh dobro je,prepao sam se da danas neće biti intervjua sa nekim iz FK"EUFORIJA" I onako usput da pitam klixove navinooore da li je ovih dana možda Suljić uspješno uputio pas za svoj novi klub,ako jeste OBJAVITE
pa zar opet Musimecu - "moramo pobjediti..."
A ne smijemo sumnjati u pobjedu.Lagano odigrati ubiti 3 boda i serbez dalje. Samo zalaganje na terenu i od prve krenuti.
Ajmo GIGANTI cjepati ove omalene klubove iz nase lige.A gdje je amaw?
Amar je tu i ka*at ce vas i dalje, i dalje... OOOOooOOOOooO... :)
Katcha_Vendy znaš ti dobro šta je
Nadam se da ce jufkice ovaj put imati srece, da ne budu debele stative i precke kao protiv Slavije, Sirokog, Kukesija 2X, itd. Salim se, Obarska je tvrd protivnik za vas... Jadni i maleni udbasi...
Katcha_Vendy hebem ti mater
Kazu duzni amawu puno para?? Jel istina?? Hebeni sistem od "Najorganizovanijeg kluba" Visca? Sehic? Brajlovic??
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
"Velika Obarska".. ma blago nama...i nece biti lako, ipak je to jedna velika ekipa evropskog ranga... koja dolazi iz "velegrada" malo veceg od pomocnog terena stadiona Kosevo?!!?!?
www.youtube.com/watch?v=J71Fe0g3880