Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma problem si i ti Musemiću. Uz dužno poštovanje tebi i tvom zdravstvenom stanju ali se i prije pokazalo da ti nisi za Evropske domete. Greška FK Sarajeva je što dozvoljava da se pojedini ljudi stalno vrte oko kluba,a nemaju neke pretjerane rezultate.
Moj adnane, znaci da su mu pobili familiju bio bi ober bošnjo, ja sam prezivi kao i moja porodica (hvala Bogu dragom) jesam li i ja cetnik je.b.em li ti najmilije
Šipu ga sa merakom glupavi nisi u stanju da shvatis sta je napisano ti ces nekome da hebes !? mozes ovako na klixu dok bi te na ulici ukoko prostrelno po sred podkoljenice, mišu mekinjašu, papčiću iz pizdica
Koliko god imas?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
HUSREF MUSEMIĆ POČASNI ČLAN SRPSKE DOBROVOLJAČKE GARDE !!! KAŽU ARKAN GA BAS PRAVO VOLIO PA MU ZATO NIJE POKLAO FAMILIJU U JANJI 1992 I U ZNAK ZAHVALNOSTI DANAS SE PRAVO PAZI I MAZI SA DELIJAMA MILUTINOVIĆIMA PREKALJENIM SRPSKIM BORCIMA IZ 1992 U OKOLINI VIŠEGRADA I FOČE, TI SI ZVEZDIN ČETNIK HUSREFE !!!
Nije noć, nije dan, *** vas je sepahan!
Koliko godina imaš ?
Koliko godina imaš ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
HUSREFE MAJKU LI TI ČETNIČKU !!!! U STAU PA SE LIŽI SA DELIJAMA I ČETNICIMA HEBO LI TI ARKAN SVE MILO !!!
Pusi ga hurem velika glava hahha husref glavonja carsijski hahaha fuj smrdite gore neg zenica..
"1989. kada je odlazio iz Zvezde na oprostajnoj zabavi u hotelu Beograd koju su mu pripremili tadasnji suigraci, Musemić je sa šajkačom na glavi pevao pesmu "Igrale se delije na sred zemlje Srbije", medjutim to nikoga nije iznenadilo jer je Arkan vec usao u klub dok se srpski nacionalizam vec uveliko rasplamsao, kasnije je mi je Piksi objasnio da se Husref samo udodvarao Arkanu kojem je bilo jako simpatično kasnije kada je čuo da jedan musliman nosi srpsku šajkaču i peva srpsku narodnu pesmu" Dragan Marinković iz knjige "Moj život u Zvezdi"
Svasta :D znaci Husref je bio Arkanov miljenik tek sad je jasno kako je ostatak familije Musemić "otišao" iz Janje 1992
Vise ga poštuju u CZ nego u Sarajevu
TI SI ZVEZDIN ČETNIK HUSREFE !!!! http://pokit.org/get/img/695a6976ec1f3448f3dbc88ab9d8e1fd.jpg