Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imate live prijenos na hercegovinalive.com
ma kec ko kuća.
sve sve ali da nema ni jedne ali bukvalno ni jedne hebene utakmice na javnim emiterima pa dokle više taj bezobrazluk može ići imal to granica pa jadovi nije bitno Jel Željo Sarajevo Borac Čelik pa stavi jednu utakmicu radi nas konja sto svaki mjesec plaćamo pretplatu.....
SARAJEVO, SAAAARAJEVOO
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! BEZ DOJAVA I LAŽI!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ 5700 eura u 4 mjeseca.. 1270 eura u ovom mjesecu!! Možete im se ODMAH priključiti jer ovaj vikend počinju novi krug!!!!!
Sretno komsije,oderite Listicu