Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva ova moderna fudbalska priča, razbacivanje fensi terminima, glumatanje nekog ekspertskog fazona, sve to padne u vodu kad lopta odleti u kuruze, a gazdi imanje čuva uhranjeni pujdo od 60 kila.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAAHAH
on se je ispucao protiv sarajeva u nekoj euforiji i igrači su to shvatili kao da je mančester sarajevo,sve ostalo je karina rasulo na terenu i na tribinama gdje se plaćaju vođe po utakmici po 3 milje a normalni navijači više ne smiju prići istoj od prijetnji,to cijeli grad zna i krivi su prvi ljudi u klubu što grbavicu svi zaobilaze u velikom luku,igrajte za sebe
Pa moj Mulaliću...ne mereš svaku utakmicu igrat srcem i na oruk sistem...svatam ja da je igrački kadar tanak i da nije to tvoja zasluga naravno, al imal u tebe ikaka strategija igre ????
... uvijek moraju dati 300 posto i da je trening jedno, a izvedba drugo, da je vikend i dan utakmice najbitniji. Kad smo mi na 300 posto, teško je protiv nas igrati, a kad smo na 250 posto, mi imamo sami probleme. ?? Jel dovoljno onda 275 posto ?
A kao trener ne znas sta treba,a ipak si trener,Boze sacuvaj
malo se i sjećamo tvojih utakmica gdje nisi mogao odigrati bez žutog kartona,škoro te pregazio na koševu 4 1 kad je smjećanin sa 40 metara gušu lobovao i pelak na grbavici pored aut linije
ovaj tzv sablja jel on narkoman ba priča nebuloze neke
Reci onda svojim igračima kako da igraju.
Nije tvoje da igraš već da im pokažeš kako će igrati
Kod nas svaki trener isto prica. A poslije utakmice obavezno ide ono : Nismo imali srece,nismo se uspjeli nadmednuti,cestitam toj i toj ekipi na zasluzenoj pobjedi itd
ne jedi vanago covjek daje sve od sebe da napravi tim od vanago. Covjek je zeljin fanatik i nije on kriv sto se pojedinci na terenu ne zalagaju a nema zelju igrace dobre na klupi.