Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast...kad zagusti, a s ovakvom upravom hoce ubrzo opet, kucat ce ti na vrata kao i vise puta do sad.
Uprava napolje
Tako uvijek trener nastrada a da se ne udje u sustinu problema. Direktorica se slikava i reklamira a sportki segment stagnira, nije sve u marketingu neko mora i raditi. A cini mi se da nismo imali niti jednog igraca u prvih 11 a koji dolazi iz omladinske skole fks sto je nedopustivo.
@Miamaria19 pa niste kad je barsa pokupovala sve 😂
To za omladince je kriv sam trener što im ne daje priliku. Zamisli da direktorica ili neko iz Uprave kaže da treba zaigrati 4-5 omladinaca, odmah bi bilo da se Uprava miješa u trenerski pos'o što bi Husrefu, naravno, smetalo. Čitavu polusezonu samo je odigralo par igrača iz akademije, a to je isključivo do trenera jer im nije davao priliku u prvenstvu. A mogao je više puta jer je bilo laganih utakmica, pogotovo kada ekipa vodi sa 2 ili više razlike. Znači, apsolutna njegova krivica!
Kazu sto se mjesas kada si Zeljin navijac...kako nebi kada je Husref legenda kluba,njegove suze su me dirnule kao i njegova djela...samo kad se spomene njegovo ime ustati treba i naklon mu uciniti...
tako je lave i ja sam Željin do groba al Husrefa svi mi poštujemo i on je živuća legenda grada,ovo što su mu uradili je dno dna.