Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma gdje ce s mourinhom ba...kraj priče
Hahaha, Mourinho mi postaje sve draži... \'Možda nisam najbolji na svijetu, ali od mene nema boljeg trenera\', slažem se :)))
Zasto uopste drugi treneri imaju da komentarisu bilo sta sto se ne tice njihovog kluba. Pa naravno da je za ocekivat da ce Mou odgovoriti na provokacije, pa ko ne bi!
@ Njemac Rekao sam akoBogda. Poslije faxa. I već sam u Mostaru, tako da nema potrebe. @ Džeko Messi nam ne treba pored mašine za golove tj. Cristiana Ronalda. ^^ vozdrica
@Madridista Ako moze sve kupiti nek kupi Messija !! Ponedjeljak 3:0 !! Messi 2, Villa 1 :))
Kako da ne! Vec te vidim na utakmici Reala. Samo ti sutaj kladionicu i obavezno se protiv Barce kladu na svoj klub, jer ti si madridista. A za poklon sebi kupi kartu do Mostara, da vidis malo sta drugo sem alipasina.
@ Ovaj iznad Budući da studiram, nemam dovoljno para na bacanje da idem u Španiju na utakmicu. AkoBogda čim završim fax, i od prve plate idem u Madrid na utakmicu.Vi nastavite pratit prvoklasni nogomet u Bosni i Hercegovini.
Koliko si puta bio na utakmici Reala ?
@ Njemac Da, radje ću otić na kafu, odigrat kladionicu nego biti wanna be huligan nekog našeg kluba. Koji fol nešto navijaju, samo nacionalizam bezveze širite našom zemljom. Vi ste ništa više nego jedni obični seljaci. Za Real Madrid navijam od malih nogu, niti bilo koji drugi klub ne navijam. Niti iz BiH. I za tvoju informaciju, digo sam keš na kladionici. papa sucker..
a i ti,ba,ko german sad...jelde?i nije njemac nego nijemac.glupane!!!
ahhahahhaha e nek si mu reko cuj MI papak jedan nije mrdno dalje od Neuma...hahahahha MI hahahahahah
Madridista Sta ba nas? Cergaru idi u kladionicu, pa u kafic naruci kahvicu od markicu i psuj sto padas na jednom paru. Najkusaru s alipasinog. Sve gol papak, cuj MI!!!! mako s ilidze nije
Ne volim ni real ni barcelonu, ali dabogda vas barcelona pregazila u ponedjeljak...Amin.
@ Cupo Ko je potrošio 200 miliona? Murrinjo nije ni 100 M potrošio. Doveo Ozila, Keidiru, Karvaja i Di mariju. Ne budi paglu. ^^ Misliš da ne bi Arsenal potrošio 200 M da ih ima? HAAHAHAHAH Mi smo najbogatiji klub na svijetu, možemo kupit koga hoćemo i šta hoćemo. :)
Pa zna s eko je dobio nagradu kao naj trener ispreg čiraša Fergia i destruktivca Murinja. Fakat su svi igraci gore nabrojani, al ko ih napravi igracima,
ja zato mali arsenal bez trofeja je bez kredita i drugi najskuplji klub na svijetu naravno posle manchestera i arsenal ima buducnost i svi su igraci odgojeni unutar kluba il su kupljeni za male pare a to sto maurinho potrosi 200 i vise milliona da bi osvojio trofej se ne isplati on samo radi na svojoj reputaciji i nema ljubav prema tom klubu wenger jedini trener koji radi pravilno svoj posao i koji trosi manje od zarade i ocuvace arsenal u zdravom stanju narednih 5 godina. maurinho je covjek iz intresta isto kao i ronaldo.
ONAJ sta bi reko cikcanga na ovo :)