Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast igračima, ali ova statistika je glupa. Svi imaju uspone i padove, a jedno je igrati u Engleskoj, a drugo u npr. Francuskoj
Svaka cast igracima
Van Gaal ne zna da radi sa zvjezdama, to je opce poznato. On mora da napravi tim od mladih, tako da je uopste bio promasaj njega zvati United (ili u proslosti Bayern ili Barcelonu). Najveci uspjesi Van Gaal-a su sa Ajax-om , AZ-om i holandskom repkom, gdje je od mladih ekipa nesto napravio. Van Gaal bi recimo napravio dobar rezultat u bilo kojem slabijem klubu u Engleskoj.
Jel ovo neko tabanima pisao clanak?
Sramota sta pisete Meksički nogometaš je potom šreoao u leverkusen, a u 50 bundesligaških utakmica je postigoa 2 golova. Ove sezone je također odličan. A Leverkusen je grad tako da se pise veliko L.
"šreoao u leverkusen, a u 50 bundesligaških utakmica je postigoa 2 golova", "četiri goli." wtf?
@Tz_Boy Ovo ne bi ni neko sa mješalice napisao.
Daj ispravite ovaj clanak i iznesene podatke. Pogotovo za Cicarita
previse gresaka za najcitaniji portal u bih
Murinjo zna znanje.
Koliko ovaj idiot ispod mene trola SDA, pascu u kusnju da glasam za njih i pored vlastite pameti. Ko da mu je cilj da bude kontraproduktivan.