Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehe šta je pičkonja sa "najboljim golmanom na svijetu" Adanom?
E moj parmače :S
Rješio Murinjo da u.j.e.b.e. prvog golmana Španske reprezentacije
ako cemo o osvajanjima i titulama mislim da ih Iker ima vise...priznanja i nagrada trofeja sto kao igrac sto kao covjek... a to da je mit mislim da za navijaca Reala i spanske reprezentacije on mora biti legenda sta je puta vadio loptu iz gola to niko ziv ne moze da zna... kakvu odbranu je iker imao godinama njemu se treba diviti morao je uvijek spasavati i popravljati njihove greske,i realno i sad mora raditi to isto... i da u realu je u zadnjih 10-ak godina bilo trenera i trenara a golman je bio i bit ce Iker Casillas...:)
daj ba ovaj kenja i vise nego sto moze..ako je ovo istina treba ga otjerati iz reala, sta je uz pomoc kasiljasa real sve uspio, a ovaj par godina tu i nista haman nije napravio pa kenja ovoliko !! ako je ovako treba ga smijenit !!!
idi Ikere u Barcu pa i one greske njihove odbrane da ispravis i da osvajate onda 3-4 sezone sve sto se osvojiti moze
Iker ide u Man Utd 100%
murinjo je sa svakim klubom kojeg je trenirao osvoio sve sto se osvojiti moze, tako da ne sumnjam u njegove kvalitete, a brate casilas je posebna prica o mitovima I legendama, vise je mit nego legenda al' hajde
a mogao bi i on uskoro negdje drugo biti trener...jos on nije svjestan sta znaci Iker Casillas...
Evo kako zaraditi na kladionici, polako ali sigurno. Pažljivo ovo pročitajte ako želite napraviti dodatni korak i napredovati u klađenju. Važna činjenica koju mnogi kladioničari zanemaruju je raspored uloga. Iznimno je važno znati odrediti ulog kojim ćete određeni dan odigrati listić. Mnogi misle ako je subota i ima puno dobrih parova, da je baš taj dan podređen visokim ulozima. No, tu se mnogi varaju i griješe. Razlog tome je neiskustvo, pohlepa i loš "osjećaj". Čim savladate taj segment u klađenju, možete početi razmišljati o zarađivanju. Evo kako to izgleda kod mene. Sa 10.000 popeli smo se na 34.190 kn ove godine. 46 listića je odigrano. Prosječni koeficijent po listiću: 2,48. Prosječni ulog po listiću: 785 kn. Broj pogođenih listića: 33 (od 46), zarada u kunama: 24.190 WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR