Trener Reala zadovoljan
3

Mourinho: Lopez bi mogao ostati naš prvi golman

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Nogometaši Real Madrida odigrali su samo 1-1 na gostovanju kod Zaragoze u 29. kolu Primere. Mogli su i gore proći da ih u drugom poluvremenu u nekoliko navrata sjajnim intervencijama nije spasio golman Diego Lopez.

Podsjetimo, 31-godišnji golman je došao na Santiago Bernabeu u januaru kao zamjena za Ikera Casillasa koji je slomio palčanu kost. Kapiten Kraljevskog kluba je sve bliže povratku na teren, ali trener Jose Mourinho nije siguran da će micati Lopeza s gola.

"Budimo iskreni. S obzirom na to kako Diego igra, bit će ga vrlo teško maknuti s gola. Ne mogu reći sa sigurnošću da će ostati na golu do kraja sezone, ali trenutno igra vrlo dobro. Što se tiče Casillasa, ne vjerujem da će mi biti na raspolaganju protiv Galatasaraya u srijedu, ali će sigurno biti na klupi iduću subotu protiv Levantea", najavio je Mourinho.

Real u španskom prvenstvu zaostaje za Barcelonom velikih 13 bodova i svi su u klubu svjesni da je borba za odbranu naslova izgubljena.

"Sada više nije važno osvojiti naslov, nego osigurati drugo mjesto. Ostali naši ciljevi ostaju isti, a to su: osvojiti Kup kralja i proći četvrtfinale Lige prvaka", kazao je portugalski stručnjak.

Real u srijedu dočekuje Galatasaray u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, a uzvrat je šest dana kasnije u Istanbulu.