Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako se*ak uvijek prica da se osigura pred novinarima u slucaju poraza, kako mu ovaj kup ne prestavlja nista bitno. A kad pocne utakmica, onda bode ljudi u oci i cupa ih za usi. Primitivac obicni.
Sta je farselonci jel vas to strah spopao. Odkad je Real uzeo titulu na vasem stadionu zulum u krvi. Ne brinite jos malo pa odose Xavi i Iniesta u penziju pa nece vise niko Messija hraniti loptama ode onda Barca nazad u beznacajnost gdje joj je i mjesto. Real ko Real pobjednicka ekipa ostat ce na krovu evrope, oni nikada nece biti zaboravljeni.
misliš ukrao ?
gube i kup i titulu, a o ligi sampiona da i ne pricam daleko su od toga,promijeni dilera lošu ti robu valja?
Pa prije bi se reklo da je real barci nabio komplekse tako sto im je uzeo ligu ;)
ahahahha koji piz,dun prep\'o se ko ckapi. hahaaha,ovaj ima komplekse od messia i drustva
Opet je tablete pomiješao. -.-
smorinjo se ukenjao
GOLOVI SA MECEVA LIGE PRVAKA, TIP DANA, NOVOSTI, ONLINE PRENOSI... 4fudbal .com
I tebi kad imas vise unlike nego like
dobri stari smorinjo pun filozofije i smaranja pa jarane tebi je krivo kad izgubis prijateljsku utakmicu a kamoli super kup...!!!
pametan frajer
@ja popusi mi karinu
ma on je kralj.Pravi strucnjak(ne navijam ni za barcu ni za real da se ogradim) covjek zna sta radi svaka cast.!!
Izgubit ces ti i jedno i drugo!!