Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde sta je to cmarinho osvojio sa celzijem, nigdje lige prvaka na vidiku, dakle prosjecan trener, sto se tice osvajanja njegovi lp sa portom, pa i ljupko petrovic je osvojio sa zvzijezdom isto lp, ili onaj trener sa steauom cini li to njih dvojicu isto special one ili velikim trenerima. Lako je osvojiti lp kada imas budzet pola milijarde, al kako su to osvojili gore dva navedena kluba bez tolikog budzeta kakav ima real, i opet ih bayern izbacio, i da guardiola nije zelio otici iz barce pa namjerno uprskao one tri sumnjive utakmice el classico, pola ekipe drzao na klupi, i dvije utakmice lp protiv celze, kako god josep guardiola je osvojio u svojoj debitantskoj sezoni 9 trofeja, a camrinho samo kup kralja, i evo u drugoj sezoni samo la ligu, dakle u dvije szone dva trofeja i ispao iz lige prvaka od nikada losijeg bayerna to dokazuje kolika je jacina reala kad ga onakva prosjecna ekipa bayerna otrese kao slinu. Cmarinho je grobar reala
Koga boli neka stvar za tebe. Dosadan si. Haj makar šuti do početka prvenstva.
Sad bi ti prijatelju volio na klupu barse sjest,vise nego iko,ne ispustas je iz usta!
ja mislim dani Mourinho ne bi mogao izvuc TORPEDO iz go.va.na
kmeeeee... smorinjo....kmeeee samo lupa ko maksum po diviziji
ko je ovaj lik? Je li i on neki modni macak :)
http://j.gs/1663782/jordancarverbigboobs ovo je reci zena za sva vremena :)
kralju, najbolje bi bilo kad bi zauvijek ostao u Realu !!!!!!!!! sta bi tek napravio od kluba za 5-10 godina??? Real bi bio strah i trepet za ostale !