Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest gadno kad nista u sezoni ne osvojis, pa onda skreces paznju na sebe glupim izjavama. A da je Spešl bio na klupi Argentine, primili bi 5 golova. Debil!
moj novinar valjda trebaju danas prizeljkivati remi
I KAKO REKOH, NASUPROT BALJADIMA, UJACI CE SE POPIŠATI PO VAMA...ALI NISTE JEDINI. UJACI SU JAČI I OD ŠPANIJE I OD PORTUGALA, MOŽDA I OD FRANCUZA. ŠVABE SU JEDINO BOLJE, AKO SE SMIJE TAKO REĆI. BRAZIL? OTOM POTOM...NE BI SE SA UJACIMA NAIGRAO. BALJE NE PREPOZNAJE,JER JE ZADOJENO. ONO SAMO ŽELI DA KOMŠE ISPADNU. LAKO JE VIDJETI DA UJACI IMAJU TIM ZA SF. A VJEROVATNO I ZA FINALE...A DALJE JE SVE MOGUĆE.
Ti si budala.
Je li ti iko skrenuo paznju da si pihicki poremecen?
Ako nas ovo sve zajedno ne opameti onda nam nema pomoći ► https://www.youtube.com/watch?v=Z0L8V62vgqE
Island dva remija..i kraj za njih
Loša odbrana Argentine, smušen neuigran napad i nesigurna sredina terena. Mascerano u odbrani?? čovjek je Dedo, ne može da makne. Icardija nije pozvao čovjek je mašina za davanje golova?.. Sve u svemu kriv je ovaj istetovirani ćelavac za kojeg sam sinoć pomislio da će dobiti moždani udar koliko se sjhebo...
klix nije prenio ali čitao sam Mourinhovu izjavu dan prije meča. prognozirao je dominaciju hr nad argentinom...
upravu je čovjek, nije samo kod prvog gola bilo očajno branjenje nego i kod druga dva, a to su manje više bili jedini šutevi Hrvatske po golu i svi su ušli.
Onaj Modrićev se ne brani druže.
Ko se kladi, slobodno x na Island ili pobjedu islandu jer će na sve načine hrvati gladati da otjeraju Mesija kući
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sad će hrvati oduigrati nerješeno sa Islandom da bi izbacili Skroz Argentinu da ih više ne srtetnu, neće pobjediti Island, živi bili pa vidjeli
Hahah pa jesi ti normalan lakše je Hrvatima ovako igrat sa Argentinom nego Islandom koji igra bunker
@TheViper Vidjećeš, rezultat će ti sve reći :)