Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za momke i hvala za Hr
E ovo su Zmajevi,a ne one tuberanske kokoši,kapa do poda momci.....
Drago mi ih vidjeti kako se raduje, iako im pobjeda nije nista znacila. Pitam se u kojim godina prestaje taj entuzijazam. Ocigledno je da prestaje, sudeci po A reprezentaciji.
Skidam vam kapu djeco. Vi STE ZMAJEVI.
svaki rodoljubni bošnjak ovo jedino može doživjeti kao UDAR NA BOŠNJAKE!!! sramota!
samo zvezda padalica koja sija pa se ugasi.prosralo vas i dobiste belgiju a ustasama utabaste put na ep.svi igraju lopte pa i bosna pa se ovakvi rezultati desavaju.ali realno slabi ste u mladjim kategorijama,dosta tih igraca se izgubi kad odu mladi preko ili se jednostavno izgube.sjajnula bosna ali oko nje je fudbalska tama i bice sve gore.srb i hrv klubovi barem izbacuju gomile talenata
Hvala i bravo zmajevi pobjeda u pravom trenutku
Jednom i od vas koristi...
Sad smo opet sila zato sto smo pobjedili Belgiju?Nas problem nije kvalitet, mi imamo odlicne igrace nego pristup i mentalitet ovdje prije svega mislim na savez i logicno je da igraci nemaju volje kad vide sta se oko njih desava i da ih levate.
Steta prosutih bodova u Moldaviji..Bili bi drugi..
Sutra ih ubaciti da sutaju protiv Italije. Ovi drugi nek idu kući.
Čim to Baho ne prenosi, odma slijedi pobjeda. Hahahahahaha
🇧🇦🇧🇦Bravo Sinovi Bosne i Hercegovine 🇧🇦🇧🇦
Ja naslova kretenskog
Tako se igra.. bravo
Steta zbog poraza od Moldavije