Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al' prati ovo " da Danci izgube sljedeca oba susreta" , ovo je nasa stalna prica. Kad cemo vise prestati s kenjanjem " ako ovi daju 7 golova i ne prime nijedan, idemo dalje"?
Ma sve je to stvar prioriteta. Samo kad pogledas sta je kojoj reprezentaciji bitnije, nasi su akcent "bacili" na sminkerske kopacke, trakice u kosi i moderne frizure, dok su Norvezani bili tako ogavno "demode" (zvucim ko Deen) i na teren iznijeli samo igru. Bljak.
tipicno balkanski dodji do izvora i neces se napiti, jebiga usrali se svi do jednoga, blati-gol svaka cast, ostali jos pure, i mozda mozda nekada u nekom drugom filmu, crnogorac ostavi se fudbala i idi u boksere
Covjek se pocne malo nadat ovim mladjima kad A repka nista ne radi kad oni vako zaseru stvar, pa stvarno nek idu vise svi u pi**u materinu...3-1 izgubiti, na domacem terenu od posrane NORVESKE...ma to je sramota, nista drugo nego sramota!