Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je taj klub. Volim te Željo. TM87.
"Plavo oko plakalo je, mnogo snova nestalo je, samo suze kapi i kise, i nista vise."
Divovi poduvajte nam po k...
ŽELJO MI TE VOLIMO, KAKO GOD ZAVRŠIO ! Željezničar za život cijeli !!!
E da smo tad usli u finale.Danas bi bili ko West Ham!
DANAS JE DAN, KADA OSIM SARAJEVA, VOLIM I VIDEOTON!
Željo od Videotona, Torpedo od neznamimniimenaizgovorit a Velež od Borusije. Pa ko je tu sad najjači?
Uh što balavog ustašicu MIB-a zaboli ovo s Veležom hehehe
Bio isti ovakav odvratan dan
koji je tvoj problem luktice?
'' Bio isti ovakav odvratan dan '' ???
iskreno, posto ne navijam za zelju i zbog toga da ne gledam raju iz razreda kako se kurce sutra u skoli, potajno sam navijao za videoton. ali brate ovo hvatanje osima za glavu nikad necu zaboravit.
Svaki put se naježim kad pogledam ovaj video. Ali i ovako će se generacijama spominjati ovaj meč. Željezničar za život cijeli!!!
Zeljo zeljo zeljo to je moj tim. Bjezi nasekira se na sabahu, kao da je juce bilo. Ja koliko se sjecam vladi komsicu je kroz noge prosla lopta. Ma katastrofa.
PUCE ME NOSTALGIJA I SJETIH SE PJESME KOJU SAM TADA RADO PJEVAO " I ZANESEN TOM LJEPOTOM , HEBO ZELJU VIDEOTON " .
To je to, frajer ne vjeruje, a rekli bili da je završeno!
Kao što Škrba reće, i ja mislim da je Vlado skrenuo loptu, vidi se na snimku. Tuga! Ovakve stvari dokazuju pojedinima ko je najveći klub u BiH ... VTŽ!
ŽEnjo šampNJon ooo oooo ooOOO :D
Jesmo pogan narod... Daj ba ljudi kad cemo mi Zeljovci prezaliti vise ovaj go! Je*o vas vise videoton. Zvucimo ko neka mahalusa sto joj je momak koji je sada u Norveskoj pobjegao prije 29 godina. Daj ba... Bice jos 1000 ovakvih trenutaka samo da se uozbilji kolektiv i da pocnemo raditi na dugotrajnom planu... a ne gledati na stvari iz sezone u sezonu...
I Zvezda je dva puta igrala u polufinalu kupa šampiona i finalu kupa uefa, sva tri puta više nego nesrećno ispala, u finalu kupa uefa je brutalno pokradena, a pamti se samo Bari i Tokijo, što u prevodu znači, istorija pamti samo pobjednike, a drugi, treći i ostali idu u bespuće vječnog zaborava!
ali da je Zvezda igrala samo jedno polufinale u svojoj historiji, to bi se pamtilo, ako razumiješ šta hoću da kažem. Pamti se najveći uspjeh svoga kluba, a nama je na neku sreću ili žalost upravo ovo ..
Samo je jedan grijeha je vrijedan
Samo pobjednici se PAMTE ... a ne drugoplasirani... O treceplasiranim, cetveroplasiranim ... ili jednostavno receno OSTALIM niko rijeci da progovori.