Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Care,iduca sezona je tvoja,samo tako nastavi..
VEDO JE KRALJ!!!
VEDO SAMO NAPRIJED,POTRUDI SE U UTAKMICAMA SA ŠVEDSKOM I NJEMAČKOM INAČE ĆE PAPE UBACITI MUSLIMOVIĆA.@Pipo OPIPO TE CRNAC ODOSTRAGA DABOGDA NOSOROGU BIO DRAGA,SLONU GA PUŠIO NA KOLCU SE SUŠIO U G.O.V.N.I.M.A SVRŠIO
@ Bosnjak Vedad ima sponzorski ugovor sa Red Bullom ,pa tako ga samo i pije,a imas i njegovu reklamu na youtubeu za Red Bull
ja ne znam jel ovaj ibisevic ikad bio bez red bulla
@Pipo hajd prodaj onu majicu sa malom falinkom sto stampali buahahahah
Jadni ovi pacenici koji jedva docekaju da postave lose i negativne komentare. jojjjjjjjjj, bas mi vas je nekako zao :( Naprijed svi vi koji ste svojim radom napravili nesto sto ce ostaviti traga!!!
ma ta veli ...vrijeme da Đeko od iz bundes lige aaaa...pa da Đeko se vraca u BH ligu ...
Vedo kralju,sve najbolje u buducnosti,ovi sto te ne vole (zalutala šumadija i krševina)mogu ti ga popushit
Pipo evo ti Dzeksona ovdje kod Vatre... Pozuri mozda ga stignes :D Provjerena informacija, gledam coveka sa prozora
...vidmu glave
Pipu je\"bem staru u pakaš..
Hocu i ja u EVROPU,place majci pitar mali. Sto me rodi nesretnoga,sto me odmah ne pobaci - jer dozivjeti nikad necu da budemo mi prvaci! Sto me krivo ti nauci da zavolim bordo boju zar da ZELJO godinama unistava mladost moju? Ostarit cu necu znati sta je radost sampiona uvijek tuzan vracat cu se sa kosevskoga stadiona. Kako majko da provedem ovaj zivot u veselju? - lako sine, pusti supke i navijaj i ti za ZELJU... MI SMO ZELJINI , DZEKO JE NAS!!!