Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadovoljan sam sa radom u klubu, ali bas! Bez neke velike love doveli smo pojacanja po mjeri, dobro igramo, Odovic zna sta radi, Uprava ga prati koliko moze bez para i sve u svemu, po meni, sada je do navijaca da podrze novog Zelju!!! Nek crknu dusmani!!!
Polovićno bi se složio... Oda majstor nema u tome nikakve sumnje.... ono što me nervira jesu transferi, prodajemo igrače olako, odričemo ih se olako, čim dođe neka ponuda odmah se igrač prodaje, što me jako nervira, također ne znam šta uprava više čeka za izgradnju ili bar neko uređenje stadiona... Al' opet smo uz Želju!
Ne mogu pravit stadion kad su jos u dugovima. I to za transfere bolje da prodaju igrace da zarade nego da propadnu sljedecu sezonu i onda prodaju ih za duplo manje pare.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Željo nije klub preko noći, Želji ne trebaju kojekakvi oligarhi da bi u nekoj čarlama ligi osvojio trofej. Željo ima svoju školu i drugi na to bale, djeca lete u Željinu školu. Željina djeca zabijaju za reprezentaciju, da dodam da je Željo najtrofejniji klub u čarlama kupus BH ligi, da još dodam da neki ulažu silne novce u kojekakva BUM pojačanja, da bi osvojili čarlama kupus ligu
"A pehari su tu" - Amar Osim
"A pehari su tu" - Amar Osim
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Najnovija od brke,a svaka mu je u sridu ko sinjski alkar"Sarajevo ne dovodi pojacanja nego upitnike"-Amar Osim
Ono što je zanimljivo da je ukupno 13 igrača sa oba spiska branilo ili još uvijek brani boje tima sa Grbavice. Šehić, Cocalić, Vršajević, Zukanović, Višća, Džeko, Bajić i Štilić iz seniorske reprezentacije te Kjosevski, Sadiković, Memija, Hodžić i Hajradinović iz U-21 reprezentacije. Osim toga, i sam selektor Mehmed Baždarević igračka je legenda Željezničara te je sigurno da navijači Plavih mogu biti više nego ponosni na veliki broj igrača koje je “izbacio” njihov klub.
Steoj ne brukaj se. Svi mi dobro znamo sve o Papetu
Men' se cini- Nista od Zelje
Nazalost i dalje suplje za stadione prosipaju , 20 godina poslije i samo je Zenica je uradila nesto
Širko isto radi, gura ih Hercegovina čitava..
Postoje klubovi koji se ne moraju prodati da bi postigli uspjeh, postoje klubovi koji ce se svojim radom izvuci iz krize. Volim te Zeljo!
AAAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA Samo se nadaj
Samo radite. Sirotinjo !!
Moze li Zeljo Ferencvaros izbacit , fino bi to bilo za BiH fudbal
Ne moze.
Jer si jedan jedini http://www.youtube.com/watch?v=wuNeD4sxYIk twitter.com/mikrozadatak
dobar je siljak :D
bez jakog selje nema jakog ni sarajeva. objektivno ih ne mogu smisliti ali ako bi ugasili duh derbija i rivalitet, onda bi mogli i sarajevu klanjati dzenazu. hebes svinjski i listicu. ima tu starih timova ali na zalost nisu konkirentni...jos uvijek.
"konkirentni"? Prvi put čujem taj termin. ---------------------------------------------------------------------------------- Misliš "konkurentni"?
to je smijesna prica.... sarajevo ce uvijek biti i hvala Bogu sada je neovisno o bilo kome osim o nasem dragom Amidji bmk za selju nek se ugase sutra