Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti Messi!!! - u stvari Messi je ko Beslija
@Navijac_BiH Isti Mesi na bureku i ćevapima.
isti pacov pacov PACOV!
Nabrze i mozda najbolje desno krilo koje je reprezentacija ikad imala! Ode pogledat onaj drugi gol kad smo dansku u Kopenhagenu tukli 0:2. Najljepsa akcija i gol repke ikada!!
Ruzan ko lopov !
Kakav derbi vecina igraca van sarajeva
Besa legenda falis ti zelji...
Besa legenda falis ti zelji...
Ovaj masnokosi pacov ce ostati upamcen po klizecim startovima za zatvor i psovanju majke sudiji i protivnickim igracima.Janjnegativniji i najprljaviji fudbaler uz Bojana Regoju.
Jedne prilike na utakmici Zeljo - Velez opsovao Dejanu Bandovicu SELJACKU majku, hej zamisli papak iz Zivinica nas'o gradskom djetetu psovati seljacku majku.
@ZORIC ZOKI ZOZON Pa ovaj je lik polomio bruku fudbalera na grbavici, naravno u periodu kad je Osim junior kupovao sudije.Frajer se steli 20 metara da nekom nogu otkine, malo je reci da mi je mrzak ovaj ljakse.Tacno se stopio sa sosonima i sandzama iz fk cmelje.
Papak iz Zivinica. Na cehri mu se vidi da je ruralac
Kada bordo portal klix izbaci sa posleratnim najboljim proizvodom Kitareva Alenom Skorom intervju onda zabrani komentare A ovdje dozvoli da raznorazni kreteni , maloumnici ,idioti mogu komentarisati i pisati o legendi Kada kazete kvazi novinarima da su pristrasni onda je to ugrozavanje tkz slobode medija pjuc
Joj ružnog Messija :)
e moj Mirso kad ti izazva udes,ne valja ono nako...hehehe
kloc
Čovjek izazvao lančani sudar na lavoru
...bakir je gazda.