Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi više mrzite Želju, nego što volite Sarajevo :)
ja mislim da mržnja ne može biti jača od ljubavi, ako je prava, naravno! :D
Postoje ljudi koji baš vole Sarajevo, njima svaka čast!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I kaad na teren izađe nam Željoooo , Južna tribina cjela zapjevaaaa !!!
oda idem na tekme od kad sam se vratio na Grbavicu poslije rata....nisam ni jedne jebene tekme propuatio i fakat mogu zakljuciti JEDNO: ' TREBA NAM JEDAN SPIC UBICA STO ZNA PROCI ZABITI POKUPITI OTPADAK A DA SA DVA METRA NE FULI GOL...FALA TURKOVICU VOLIM I JA ZELJU AL NE MOGU IGRATI ZA NJEGA...ZNACI MOLIM TE SPICCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Isti Milan Tarot starija verzija.
Ja sam ja Milomir, prezivam se Odovic. :O Jooooj Hamo, vidi mu glave :/
moj burazeru oni su loši i to je tesko sada ispravljati,sporo je to sve,daj bože da ti sa ovom ekipom uhvatiš 4 mjesto,ko će čolića nek ide,prespor,jedino zna loptu preko terena dodati iskreno,pošalji ti to na kaljenje i sadiković maneken klizeći nije napravio dali on to zna uopste
Hamo, vidi mu glave :O hahaahahahahaha
zrinjski je 907. a zeljo 947. klub svijeta ...jadi moji i liga i racku palac
fali nam avdijaa
Pazite da vam se ne ukaže titula :)
Mi je nemamo godinu, vi 8 :)
Ne znam, ja navijam za Velež! :) Samo onako kažem :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)