Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Djuric pod hitno mora bjezati iz Italije. Idealna sredina bi mu bila Njemacka, pa i druga liga za pocetak u timu koji ima visoke ambicije za ulazak u Bundesligu! Ovako on vec 3 godine tavori po drugoligasima i seli se iz tima u tim - tu nema napretka!
al zato je Zahirovic redovan u repki jer mu je Susicev brat manager ;-)
Jel iko čuo za Almira Kasumovića, momak je mladi napadać u Hanoveru i igra za prvi tim (klupa al' je mlad), pa za Aldina Džidića (igr'o za čelik) u odbrani shaktera koji je neki dan podero seltika i igrat će vjerovatno u ligi šampiona. Lik k'o Jap Stam svojevremeno. Et' Safete, pa malo pogledaj i neke druge likove, a ne samo one kojima je Sejo menadžer pa da primamo od likova koji fudbal zovu soker 4-5 komada.
a sto vise neigra za mladu repku?
Zasto nikad niko ne spominje Ismara Tandira, jednog od najtalentovanijih napdaca koje nasa zemlja ima.
Vala, mogli ste staviti i video Enisa i pokoju riječ više o njemu. Također, on je Genou otišao u januarskom prijelaznom roku, te je bio povrijeđen. To su svakako bitni razlozi za malen broj utakmica u dresu tog kluba. A, potpuno se slažem da je potrebno pratiti sve naše momke u europskim ligama i dati im šansu.
E Pape koji si ti strucnjak , ti zoves Vrsajevica ,Sunjica ,Fejzica,Svraku Sesara a momak koji je mlad pun potencijala i ima sve predispozicije da postane kvalitetom za par godina blizu Dzeke,i ti sebe zoves strucnjakom.. ccc ,al nema veze nek su igraci iz BiH i Hrvatske i Turske lige bolji od 24-godisnjeg igraca iz druge Italijanske lige,ZALOSNO al ipak je na nasoj klupi jedan veliki strucnjak svjetskog renomea!!!
Cudim se da PAPE ne zove Đurica ima potencijala ...............
Čudno, čudno,... Pape je zvao u reprezentaciju neke vršajeviće, vranješe,... a Đurića nikad u vatru nije ubacio, ni na prijateljskoj tekmi... Ne treba smetnuti s uma da je svojevremeno Dajdža Muzurović na takav način Džeku ubacio u vatru protiv Turske i to u kvalifikacijama, a Đurić mi sve više liči na Džeku kako vrijeme odmiče...
hajd ti meni reci kad si ga zadnji put gledo kako igra? jesi li uopste cuo za ovu ekipu u kojoj igra i da li mislis da treba da padamo na taj nivo kao reprezentacija da nam igraju igraci iz 15tih liga? i meni je drag decko ali zadnji put sam ga gledao protiv njemacke i to je to, tako da ne napadam odmah papeta da ga treba zvat jer jebeno je zasluzit da igras za reprezentaciju... naravno, sad bih ga umjesto vrsajevica probao, al opet.. :)
odnosno u A selekciji.
Milan Djuric treba igrati u mladoj reprezentaciji
ima 23 godine..
4 gola je zabio njemackoj a ne 3