Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hasane, ozbiljno sad.. oplako sam od smijeha xD de komentarisi jos majke ti xD
Urko ti mami gurko :*
Hasane pa ti si pametan skoro ko Urko. Čuvaj se Japanaca
da je kojim slucajem clattemburg njega nazvao majmunom automatski bi bio istjeran iz uefine sudacke organizacije zbog rasizma i bio javno lincovan od svih \"boraca\" protiv rasizma ali posto je majmuncina crna primatska nazvao bijelca majmunom to je samo uvreda i dobit ce kaznicu od 3 utakmice...sto znaci da samo bijelci mogu biti rasisti
Onaj ko je donio odluku da se tamnoputu osobu ne smije nazvati majmunom je ustvari rasista, jer kako mu je uopce palo na pamet da komparira crnca sa majmunom, ma je\'bo vam pas ma\'ter svima !
Zamisli Mikel nazvao Clatenburga majmunom. Kakva ironija.