Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sampdoria ce izgleda opet u drugu ligu...
U kojem šeširu za izvlačenje je Srbija?
Mihajlović napustio klupu Srbije ----------------------------------- Steta, a bas su bili dobar hor kad su pEvali. Toliko su dobro pEvali, da su propEvali.
svaka cast dobro ti ekavica ide
@prokleta avlija jesi li ti slucajno ili namjerno tako okrenuo smajlije nakon sto si napisao: "...rodjeni ujak hoce da ti zakolje roditelje :)))))))"
namjerno sam tako stavio...zar nije smijesno da ti ujak vija majku i oca da ih zakolje i onda kad su ovi utekli on zove mihajlovica da mu kaze svoje namjere i razocarenje sto ovi utekose :)))))...tako nesto ne bi ni borat smislio :)))))))
avlijo jesul se ovi tvoji plasirali na SP?cekaj' jesul tvoji novinari ili?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ma ko ferma ovog KOMPLEKSASA kojeg je STID sto mu je majka i POLA FAMILIJE Hrvati i katolici !!! ...... stvarno je lik UBLEHASH teski
pa mora ga biti stid kad mu je ujak javio da je tuzan sto su mu majka i otac pobjegli jer je bas bio poso da ih zakolje :)))))...kako bi se ti osjecao????...rodjeni ujak hoce da ti zakolje roditelje :))))))) ...a onda gle cuda ujaka mu zarobi arkan a ovaj poceo plakati ko kisna godina.."ja sam mihin ujak" :))))))))) i arkan ga na molbu mihajlovica postedi...danas taj smrad zivi sa svojom sramotom i citav svijet prica o tome
to nisu informacije iz 90...konjino vec intervju mihajlovica za italijanski gazete dela sport kad je postao selektor srbije.....isli su traziti i intervju od ujaka ali ovaj nije izlazio iz kuce :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Ako nekoj selekciji ili klubu želiš zlo, kažeš mu: daBogda vas Mihajlović trenirao...
bas si kolc
i tamo ce dirigovati sampdorijskim horom
Poznati srpski dirigent :) Treba vise ovih muzicara u nogometu.
srbi ce reci...hvala bogu :))))))