Najavio proširenje LP i ukidanje EL
22
Michel Platini protiv rastrošnosti PSG-a i Manchester Cityja
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan od najvecih prevaranata u Evropi
Ovaj covjek je lud!
A gdje su ga ovo slikali xD ???:D
Ma stipu papka, samo petlja. Pa svi oni imaju koristi od arapa, zato im i prodaju klubove. Pola evrope ce se prodat\' arapima.
Kada novac dolazi sa istoka onda je problem,a kada Amerikanci uloze u United onda nije problem.
Ideja o financijskom fer pleju, dotičnog gosp. bila je dobra u smislu ovo je EU. Firma koja posluje u minusu ide u stećaj a klub u niži rang.Ovdje ne važe ta pravila jer , šeik kupi navešću na primjer Cyti potroši 1 milijardu dolara a rezultata nema. Klub završi fiskalnu godinu sa milijunskim gubitcima a isti vlasnik sledeće sezone kupi pomoćni terene za trening za 300 mil. mada isti realno ne vrijedi maksimalno par mil. U par sledećih godina tajkun upumpa u klub još jpar stotina mil. , rezultata nema a gubitci porastu. Al ko mu može zabraniti da opet ne reprogramira dug tako što kupi stadion dotičnog kluba za 1 milijardu( a realno vrijedi puno manje) i pri tome zadrži pravo na njegovo ime. Kada dotićni vlasnik onako bijesan, sada već dogurao skoro do kraja nakon što spička i taj keš opet može otkupiti prava na ime stadiona i dati koliko mu se može. Tako da bio to Platini ili neko od nas financijski per flej umire a fudbal je sve zanimljiviji.
ČUJ PLATINI! http://www.youtube.com/watch?v=aJFA0uktIyQ
smetljaru da nije arpaski investitora davno bi vam ti vasi giganti bili kao i neka nasa seoska liga
eto pitari ubrzo ni u evropu necete moci
pašto on ne ostade da igra fubal u svom regionalnom gigantu već uteče u juventus koji je tada bio najbogatiji klub evrope
A gdje ce onda igrati mali divcici ako ukine ligu??
smecar obicni
Pa unisti fudbal j.e.b.o. ti sliku svoju!