Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa et imaš još 30-ak sati da razmišljaš o pobjedi.A poslije ćeš razmišljati gdje da ljeto provedeš,jer će ti repka biti besposlena.
jadna ti majka ako si onim zadovoljan. kako ces do gola kad udju papac i pandza?
ma i kad bi se desilo da bosna prodje,,sto se sigurno nece desit.bit ce diskvalificirana jel ce se utakmica morat ponovit..jer kakvo je prvenstvo bez portugala!!.a za one izjave kako i bosna bolje igra na boljem terenu..zasto onda uvijek uniste teren kad igraju sa boljim??nema logike nikakve.tako je i makedonija uradila kad je hrvatska gostovala.i to su otvoreno priznali..
http://www.youtube.com/watch?v=k1WlIPn7_kA&feature=results_main&playnext=1&list=PL0520067AFDC53D6B
Micael: Samo sanjamo pobjedu protiv BiH
CITAT:\"\"Moramo pobijediti, samo na to mislimo\"....AKO SE OVO NE ZOVE PRITISAK ONDA NE ZNAM STA JE!!! PAPE NAPADNI I TI NJIH SA DVA SPICA KO IH J:E.B.E.
Za @nesanica, ************************* 1:0 Zabio ti ga mami 3\' 2:0 Zabio ti ga sestri 10\' 3:0 Zabio ti ga tetki 22\' 3:1 Kuje su svršile 45\' 4:1 Zabio ti ga ohrndaloj nani 80\' 5:1 Zabio ti ga krepaloj ženskoj familiji..90\' ************************** Hvala ti..
*************************** 1:0 Ronaldo 3\' 2:0 Ronaldo 10\' 3:0 Nani 22\' 1:3 Lulić 44\' 4:1 Nani 67\' 5:1 Ronaldo 84\' **************************
zar je ovaj igrao hahha
JA BUDALE COVJEKA ZAR MISLI DA NAŠI NE ZNAJU IGRATI NA DOBROM TERENU
Micael, idi beri gliste.
imal kakva slika gdje se ne raduje Picael ...
Pa dobro,i trebate misliti.... Naprijed Zmajevi!!!!
Mi to mozemo al\' ipak, nek nam je Bog na pomoci !