Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wenger jos jednom dokazao kolika je trenerska neznalica uvodjenjem Flaminija, a Remzi ne bi zabio ni goloj svezanoj zeni
znas li sta mou kaze o wengeru?
@BosmalBoyy Sta god je rek'o nije pogrijesio, Arsene je majstor za biznis, ali je zato i taraba za pehare
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ocekivan rezultat iako je Arsenal bio dosta dobar.
@Pretobom1. Zakaži pregled...reci da si hitan slucaj, neces pogrijesiti
@Pretobom1 Poslanik a.s. je rekao: ko slaže na mene, neka pripremi sebi mesto u vatri! Sretno i ugodno prženj na žaru, lažovu jedan!
Nije Arsenal bio toliko los niti Barca toliko bolja. Jednostavno se vidi da je kvalitet na strani Barce, jer njima ne treba 15 sansi za jedan gol kao Arsenalu. Imaju kvalitetne igrace koji zabiju 4 od 5. To je i sinoc bila razlika. Sanse koje je omao Arsenal mnogi bi zabili zatvorenih ociju. Ali eto Wenger kaze da ima dovoljno jaku i kvalitetnu ekipu. Sjajan trener i ekpnomista, ali se neko treba umjesto njega poceti baviti transgerima u Arsenalu. Cestitke navijacima Barce na prolazu.
I Barca je promašila bolje zicere od Arsenala
Qatar Airways VS fly Emirates
vi sto niste nista uspili u zivotu, samo znate pametovat iz te svoje j....bene sobe, wengeru nista ne fali kao treneru i bez obzira i da je neko drugi bio na njegovom mijestu tesko bih se isla moglo uradit, jer barca je realno trenutno najbolja ekipa na svijetu, i netreba nikakvo cudjenje za ovakav rezultat.
U pravu si, misle da su svu pamet svijeta pokupili jer su osvojili ligu prvaka na F. Menageru. Arsenal je odigrao hrabro posebno prvih pola sata gdje su uz malo srece mogli postici gol ili dva, za to vrijeme barca nije napravila nista. Da su postigli gol utakmica je mogla otici u totalno drugom pravcu jer bi im se otvorilo mnogo vise prostora za kontra napad. Al sta je tu je.
Volio bih da Barcu pobijedi Beyern (kad odbrana bude u punom sastavu) ili PSG , ne zato sto ih ne volim, nego zato sto toliko dobri da ubijaju sport 😁
dovoljno je reći MSN
Ovi Englezi su spram ostalih liga ko NBA spram ostatka svijeta, ha ha ha.
Messi vs Cech 2;0
aaa umal Barca da dobije po picki.Al naletice na Bajern i tu im je ende...
FORZA STELLA ROSSA & JUVE
S njima ne moze bukvalni niko ...
slaba odbrana arsenala, malo je reci
napad jos gori, izuzev Zirua koji nije mogao nista sam
HVALA, DOVIĐENJA I PRIJATNO!!!! VISCA EL BARCAAAAAAAA!!!!
katalonac na baterije