Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na koncu ? pa imao je glasova u finalnom glasanju kao messi i ronaldo zajedno i to duplo. koji ste vi levati i koga sve pustate da vam pise vijesti. uzas. cuj na koncu ? aaaaaaa
naravno da je bitno misljenje , bitnog covjeka :)
jok ti si zasluzio..
vjeruj da je samo prevagnulo to što je bajern osvojio ligu prvaka a barca nije .. da je obratno messi bi bio proglašen jer više uradi za barcu duplo nego li ovaj za bajern , to se najviše gleda šta igrač osvoji sa klubom , riberi jeste vrh igrač al MESSI je zvjerka 21-og stoljeća ;)
Gospodin čoek, prizno. Onaj smrdo se nije ni pojavio.
Izet Hajrovic "The Iceman" je naš Messi...jedva cekam njegove nastupe od prve minute...
Ko je ovaj mali? Lici malo na Hajrovica, mora da je dobar fudbaler.
nek si nam to rekao.mi mislili da mozda grijesimo.
mozda njegovo misljenje znaci ljudima? xD