Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ga voljeti, mozete ga mrziti ali jedno ne mozete ignorisati ga el grande messi
A nakupilo se već tih trofeja, nije da nije... Ove sezone već tri komada. 63 komada, od kojih 14 u CL, tri protiv Reala + 5 asistencija. 26 asistencija, prvi na listi lige petice. Ubjedljivo.
a trofeja nema bez pomoci UEFE....
Joj što ne mogu ovih gluposti, Messi fol nevinašce, milo dijete, a Ronaldo kreten. Niđe veze, to su mediji takvu sliku stvorili. A što se tiče njihove igre kapa dole obojici.
kako samo glume i on i guradiola??? Rela je tesko stici, ovja sere oko golova a obijica bi dali sve da su prvaci... neosporno je da je Messi najbolji fudbaler ali vanserisjki igrač je i Ronaldo i njih dvojicu ne mozete nikako proediti jer igraju na dva razlicita mjesta. a st okrenuse penali u zadnje vrijeme za Barcelonu niko o tome?!?!
Kakav Messi, ovo je igračina... Ha ha ha.. Ovo majka samo jednom rađa... http://imgon.net/di-3VM8.gif
Tako malen, a tako velik. Najbolji fudbaler svijeta, a toliko skromnosti. :)
To on malo ronaldu
IMA DA RASTURIMO CHELSI PA ONDA OSRAMOTIMO REAL..NECE NA GO OPUCAT
Dva lica su u modi
Ko ni posjed lopte bez penala i kartona