Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je uz Barbareza istinska legenda koja zasluzuje povjerenje, a ne onaj papak Susic koji nije znao ni za Bosnu ni Sarajevo ni Zavidovice dok mu se novcanice nisu ukazale
Bar neće stajati uz teren prekrštenih ruku.
Pokaži malo jebenog poštovanja prema legendi i najvećem i najboljem igraču na ovim prostorima, gospodinu Safetu Sušiću!
Sretno Meša.
Idemo na Euro sa Mehagom.Poznat da napravi senzaciju kad je ekipa u qovnima, 2 je kluba uveo u Ligue 1. S takvim radom i pristupom ne gine nam plasman na Euro. Mehmede,prosvijetli !Pozdrav i postovanje Papetu !
Bitno je da se Bordo tim borio za naslov prvaka? Kliktoris wtf ?!?!
Kakvo minsko polje i p.m. Pa covjek bio u Francuskoj od kraja 80ih pa do dan danas.
Dragi Mesa, nadam se da si nesto u medjuvremenu i naucio. Znam da si dobar covjek, a nadam se da ces biti bar tako dobar i selektor. Sretno majstore!
Sretno Mešaaaaaaa!!! Mislim da je pored Barbareza jedini bio vrijedan ove pozicije.
e da je sad pametan pa da dovede Barbareza za pomocnika!
Sretno Meša lave, idemo na Euro aBd! :D
Mesa legenda nasa! Od pocetka moj favorit!!! p.s. Fudbalski savez RS-a treba UEFA kazniti ili ukinuti zbog mijesanja politike u sport
Osim sto je patriota, mozel' se znati koji mu je plan? Sta dalje itd?
To valjda znaju ovi sto su ga izabrali, a valjda cemo o tome i mi nesto saznati. Poznavajuci Mesu, vjerujem da ima plan,.
Mea volimo te! PITAR
Malo sam popio pa mi fali slova, :o)) Mesa cestitamo!
"Uvijek je bio uz državni nogometni tim BiH " - i ja isto (bio sam na više utakmica reprezentacije nego dotični) - mogu li i ja biti selektor?
Mozel vise bez ove patetike, jebalo vas minsko polje, od svih mogucih naslova koje ste mogli staviti vi se minskog polja sjetili...to sto je prolazio kroz minsko polje je sigurno adut vise u nastavku kvalifikacija, jel?
E moj brate- te Mesa ide na djumu, te djeca u mejtef,te brat Patriotska liga, te amidza "Seve" i sl. sranja! To nema nikakve veze sa izborom selektora!Trebali ste kakvoga "vehabiju" za selektora!
Sto se tice patriotizma, Mes je pravi izbor. Medjutim sto se tice trenerskog posla. do sada je puno pricao, a nije bilo bas nekih rezultata. Sretni njemu, a Bogami i nama sa njim.
Evo mali podatak koji malo raje zna. Mesa je zavrsio prestiznu trenersku skolu u Francuskoj. Drugi najbolji ucenik svih vremena u toj skoli je Didier Deschamp a najbolji svih vremena je nas Mesa. Eto makar da se zna da je izuzetno potkovan.
Potkovan je i konj al to ne znaci da moze voditi reprezentaciju Nadam se da se zajebavas, ustvari siguran sam
A po cemu je prvi najbolji ucenik u trenerskoj skoli, po rezultatima il je imo bolje ocjene od Didiera? Ono obojica imali petice iz formacije i taktike al Didier imo trojku iz izmjena?
Al kroz minsko polje