Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
József Csuhay - sve govori samom sebi mrš pod guzove, mrš pod guzove! Baltazar Kahn - na aparatu! Insigne - ponado se da će uzeti titulu, al karna, pa kmeči kmeee kmee! Tan lično - nije mu dobro, završio u ludari (jagi)! Nermin.suljić - osto bez teksta, tačnije zanijemio! Alinho - samo se krsti! H8er - plače, suza suzu stiže!
Ti si rega, al da se ne osjećaš zapostavljeno, Torpedista - udara glavom od zid što nije rođen na memli strani grada!
Jest da sam bordo..Ali oplakao sam tvom komentaru.. hahahahaha...
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Oda majstore i onda si bio ne pravedno otjeran,Mulalicu hvala ti na ovoj djeci sto ostavljaju srce na terenu UVJEK STE BILI I OSTALI FINA GRADSKA RAJA
# Tim OS P N I G B Forma 1. Široki Brijeg 22 13 7 2 35:13 46 2. Zrinjski 22 13 7 2 30:10 46 3. Zeljeznicar 22 13 6 3 39:19 45 4. Sarajevo 22 12 8 2 41:14 44 PRVA TRI U EVROPU!!!!
@H8er, mislim da sei se za*** klocu, ovo ti je tema o Želji! Što znači da ti visiš na Željinoj temi, klocko : *
jedino i mogu vitez pobjediti i slične čemerne i jadne klubove...jadno, baš jadno
stvarno to misliš? crvu
nije sve gotovo ima jos igre . nemoj te se radovati mali plavi
..ako se majko ne vratim,nemoj me zalud čekati,pusti jednu suzu tihu i prouči mi fatihu nek me ona isprati...teško je bilo danas oprostiti se od brata tesko....toliko je volio manijake i želju...a zamisliti nemogu koliko majku i sestru....nek mu je rahmet duši
zeljina djeca, zeljino blago. ponos!
E, sad bi trebala navijati, Željooo, neka malo i domaćeg sporta, mada je nako, znamo, kao i sve. Ali mi se ustvari plače zbog onog momka što je danas ukopan, zbog njegove majke, njegove mladosti, njegovih neispunjenih želja. Tuga velika.
zeljo 💚 ovaj Dzenis Beganovic je fantastičar.
Fantastičan*
NK Vitez - Željeničar Game Over :D
MIRZA RAŠČIĆ!
Kodro dođi kod gospodina Odovića da te nauči par stvari
Rutinski
Drzava ŽELJO 💙💙
Mirza je ponosan!