Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav Vlahović, kad ne može igrati u onako trenutno jadnom Juventusu, kako će igrati za Bayern. Od kako je došao u Juventus, dao je samo 14 golova. Bayernu treba neko zvučnije ime, Osimhen iz Napolia bi bio idealan.
A sta si ti napravio direktore
cuj dusan vlahovic hahahahahahahahahhahaahha ajbt...
Za napadaca si upravu,vjerovati poljaku nije uvijek najpametnije,haland je danas u Bayernu mogo da igra,a Flick nisi upravu,on je neljudski nesportski sam pritisak pravio da puste ga da ide..
Ovaj Mateus ko da je u SDPu, lik samo nešta kritikuje, a sam ništa ne radi.
Njemci nikad necete biti Japanci dzaba vam :) , cuj dvije greske, a tolike godine valjao, poserem vam se na njemacku.
Fly on the wings of love, Fly baby fly, Reaching the stars above, Touching the sky.
Zamjena za Levandovskog ne postoji. Jedinstven je igrač. Jedini koji bi odmah davao toliki broj golova je Haaland. Ne razumijem zašto se nisu nimalo potrudili oko njega.
Bayern neda puno para, zato su mi se uvjek i sviđali.
Ovo laprdalo od covjeka nece da prizna, mada zna, da je Flick sam isprovocirao svoje izbacivanje iz kluba ito samo zato da preuzme mjesto trenera reprezentacije. A za alternativu za Lewandovskog nije ni bilo u to mrijeme.
100% upravu, realno najveca greska pustit flicka i igrali su bez napadaca
cuj vlahovic hahahahahahahahahajajajaja
ma ovaj samo lupeta po TV-u, on zna, sto Djuro kaze. Lako je pametovati jarane...
Nek ti je lizarazu zvekno samrcinu svaka mu cast cetniku jadni
Vlahovic je dobar ali imam nekako los osjecaj u vezi sa njim kada je u pitanju atmosfera sa igracima. Iako se slazem da je igracki kada je u pitanju snaga, sposobnost sa loptom, da moze zamjeniti Lewu solidno, ali mislim da kao tip timskog igraca nije pravi za Bayern.
Matthesova najveća greška sto se petlja u druge poslove previše
Samo se pitam za ove godine sto je bio s. direktor koliko je zaradio, i koliku je otpremninu dobio sad s obzirom da mu je ugovor vazio do 2026. god. Od cifre vjerovatno mozemo kolektivno da se useremo
6 mil eura
Za Flick-a je covjek u pravu i to 10000000%, Bayern tad igrao najbolji fudbal, jos kada su razbili malu barcu 8:2 sa najvecim svih vremena hahahahahahaah Cuj najveci kepec jedino 😹😹
Ma nije Flick neki trener, pa svabe ispale s grupnoj fazi na svjetskom. Greska najjveca je Nagelsmann i istina zamjena za napadaca , covjek bio aktivan na sva 3 fronta, oni mu dali otkaz doveli Tuchela , koji je na srecu osvojio prvenstvo.