Iz Leotara tvrde
0
"Masovne tuče nije bilo"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ispadne \"Čelik\" kao i \"Borac\" makar će se boriti za titulu kad se vrati u \"elitni\" rang ! Ali... E zalosna si Ti državo kad te jedan \"Široki\" ili \"Modriča\" predstavljaju u Ligi prvaka pored \"Sarajeva\", Željezničara\", \"Veleža\", \"Čelika\",\"Borca\", \"Slobode\"...ove ekipe su istinski vrh naše lige i između njih treba da je borba svake godine, ove ostale ekipe realno treba da budu \"za kantanje\"... ali eto pare, pare pokreću svijet, politiku i nogomet...tralalala, bez veze pratimo našu ligu kad neko \"igra\" iz fotelje uz pomoć bankovnog računa ... Živjele donacije !
napokon da i celik ispane,lani se spasio sa borcem kad je porac ispo imali isto bodova 2008-2009,prosle godine jedva,pa nemoze na silu,
ZAO MI CELIKA ISPAST CE IZ LIGE
Niko krupno ka turcin ne laze!
Sve čestitke na poštenoj pobijedi Leotara.Samo na ovakav način može se premier liga dovesti u red.
Na šta je spao Čelik, da se mora praviti \"deal\" da se osiguraju bodovi od Leotara kod kuće. No comment...