Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao problema, nakon pet godina nisu dominirali u posjedu lopte :P Eto stvarno :) Pa nije ni C Ronaldo osvojio ni jednu nagradu otkad igre u ligi s Messijem pa sta? Pobjeduju i idemo naprijed, prvenstvo i liga prvaka, a posjed manje-vise!
ma daaaaaaaaaaaaj
cuj Holandjanin hhahahahhaha pa oni su ih i doveli do onih teskih dana kad nisu nista osvajali a osvajali su sa Rajkardom ne zbog njega nego sto su tad imali svemirsku ekipu :) cuj Holandjani hahahahahahahhahaha
Ma džaba, opet ljudi RASTURAJU :D